Popular Post s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Popular Post Posted May 9, 2016 (edited) Salut. Dupa cum se vede si titlul topicului am revenit inapoi pe comunitatea bugged, de data asta am revenit pe orange, pe green mi-a fost spart contul de parazitul care avea el contul ala de green pe nume parazitul dupa ce am iesit din los vagos dupa 7 zile mi l-a si spart. NCSF. Si am zis sa postez gamemode-ul si panelul lucrat ca sa va demonstrez ca eu sunt cel original nu acel fake de pe green. Bun o sa va prezint un mic video cu serverul si o sa va las link de download si de la server si de la panel.Cei care ma sustin in continuare va saluta s4uriK, am revenit inapoi pe orange. <3Link Video: https://youtu.be/SC069_g4Ye8 Link imagini panel: http://imgur.com/a/zkHubLink Download: http://www.fileshare.ro/e3172151275 Link download header.php + index.php modificat (no error) (modificati voi in panel in loc de celalte 2 le pune-ti pe astea in locul lor: http://www.fileshare.ro/e3172151953Daca crede-ti ca v-am fost de ajutor, apasati pe butonul de like. Mersi. ;)P.S: Gamemode-ul si panelul sunt in arhiva. (creditele de la gm ii apartin lui darkness. doar pana la versiunea care a ajuns pe net, versiunea care am postat-o eu acum, este o versiune mult mai avansata + rezovat bugurile majore.) Succes cu gamemode-ul. Edited May 10, 2016 by s4uriK. 21
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 (edited) reclama la panel, pawn-xxx.ro Done. scuze. :D Edited May 9, 2016 by s4uriK.
DanutSRL. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Cand intru pe server zice ca contul nu este inregistrat bag parola si cica parola gresita ...
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Cand intru pe server zice ca contul nu este inregistrat bag parola si cica parola gresita ... Trebuie sa conectezi baza de date la gm.
DanutSRL. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Le-am conectat. Am modificat inc. myacc cu datele de la baza de date si nimic
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Le-am conectat. Am modificat inc. myacc cu datele de la baza de date si nimic Mda... Pff nu acolo se modifica. Lol. cauta sql_connect in gm si modifica. Si nu mai fa free chat aici, deschide alt topic.
DanutSRL. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Si ce sa modific la linia asta a? SQL = mysql_connect("s4uriK","s4uriK","s4uriK","s4uriK"); (daca te referi sa inlocuiesc cu datele de la baza am facut si tot asa nimic )
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Si ce sa modific la linia asta a? SQL = mysql_connect("s4uriK","s4uriK","s4uriK","s4uriK"); (daca te referi sa inlocuiesc cu datele de la baza am facut si tot asa nimic ) Schimba in loc de s4uriK pune datele de la host sau de la localhost: in loc de primu s4uriK pune 127.0.0.1 al doilea s4uriK pui root si al 3-lea lasi asa iar ultimul il stergi. Dar vezi ca trebuie sa ai xampp pentru a urca baza de date pe host. Atunci o sa-ti mearga
DanutSRL. Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Da bosule am tot. Am modificat cu toate datele in loc de s4urik. Nu cred sa fie de la conexiunea cu baza de date ca pot intra pe server doar ca e problema la register la faza cu parola ...
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Da bosule am tot. Am modificat cu toate datele in loc de s4urik. Nu cred sa fie de la conexiunea cu baza de date ca pot intra pe server doar ca e problema la register la faza cu parola ... Pai daca ai facut cum trebuie conexiunea iti sugerez un host. Acest gm e facut sa mearga numai pe host, infine merge si fara ca eu l-am deschis fara host. Dar iti rexomand un host.
Blaskowski Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 O sa ai cos la topic, daca mai pui in viata ta 'by s4urick' ai anti-reclama din partea mea, smr. De unde pana unde e by s4urick? Ce ai facut tu la gm-ul asta, in primul rand care domina net-ul, ce ai facut tu la acel panel? Daca ai editat ace template-ul lui Hurdock sau the..* sa arate usor, usor bugged inseamna ca tu le-ai facut? Fii atent, ca pe mine nu ma deranjeaza ca l-ai postat, ci faptul ca vad la nume peste tot 'BY S4URICK', zi-mi si mie ce ai facut la gm/panel? Ori pastrezi creditele, ori servus. Citez: Si am zis sa postez gamemode-ul si panelul lucrat ca sa va demonstrez ca eu sunt cel original nu acel fake Bai frate, tu gandesti? La acest gm a lucrat Darkness si punct, nu tu. Mie deja mi-e scarba de voi, nu vad ce ai lucrat tu in primul rand....ca ai pus un text acolo in plus/minus...? Nu te credeam chiar asa, dar multi mi-au zis ca pui by numele tau si zici ca tu ai facut, eu iti arat gm-ul postat inaintea ta prima oara si multi stiu ca nu e al tau, pt. ca si Awake a facut promovare la serverul unde a rulat, ii apartine lui Darkness care il am pe skype, ti-l dau daca il vrei....si maine/poimaine iti pui numele lui.
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 O sa ai cos la topic, daca mai pui in viata ta 'by s4urick' ai anti-reclama din partea mea, smr. De unde pana unde e by s4urick? Ce ai facut tu la gm-ul asta, in primul rand care domina net-ul, ce ai facut tu la acel panel? Daca ai editat ace template-ul lui Hurdock sau the..* sa arate usor, usor bugged inseamna ca tu le-ai facut? Fii atent, ca pe mine nu ma deranjeaza ca l-ai postat, ci faptul ca vad la nume peste tot 'BY S4URICK', zi-mi si mie ce ai facut la gm/panel? Ori pastrezi creditele, ori servus. Citez: Si am zis sa postez gamemode-ul si panelul lucrat ca sa va demonstrez ca eu sunt cel original nu acel fake Bai frate, tu gandesti? La acest gm a lucrat Darkness si punct, nu tu. Mie deja mi-e scarba de voi, nu vad ce ai lucrat tu in primul rand....ca ai pus un text acolo in plus/minus...? Nu te credeam chiar asa, dar multi mi-au zis ca pui by numele tau si zici ca tu ai facut, eu iti arat gm-ul postat inaintea ta prima oara si multi stiu ca nu e al tau, pt. ca si Awake a facut promovare la serverul unde a rulat, ii apartine lui Darkness care il am pe skype, ti-l dau daca il vrei....si maine/poimaine iti pui numele lui. Nu cred ca am mentionat ca e facut de mine, dupa cum se vede doar am postat si aici + am avansat in alte comenzi si multe altele. Iar la panel de la hurdock se pare ca e mult mai avansat
Blaskowski Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Nu cred ca am mentionat ca e facut de mine, dupa cum se vede doar am postat si aici + am avansat in alte comenzi si multe altele. Iar la panel de la hurdock se pare ca e mult mai avansat Chiar am descarcat sa vad al cui e panel-ul pana la urma, si se pare ca e cel vechi dupa net, fost vortex. Daca te uiti atent in video cand ziceai ca ai facut nuj ce, etc....tot ce ai tu in gm aici, e tot gm stii tu care combinat cu niste comenzi luate din vortex. Si 'by s4urick' nici asta nu iti spune nimic, nu? Mai citez si asta: Si am zis sa postez gamemode-ul si panelul lucrat ca sa va demonstrez ca eu sunt cel original nu acel fake Nici asta nu spune nimic, nu? Daca punea-i cu adevarat creditele, crezi ca imi pasa mie sa dau vreun coment? Dar esti cam banal, chiar la final dupa ce e pe toate forumurile, unde intri si e o comunitate gaming samp si alte resurse, gasesti gm-ul.....nu-mi pierd eu vremea degeaba sa-ti las coment, cum ai facut si la celalant gm cu newbie / dm...etc, daca pui un td nu inseamna ca tu l-ai facut, intelegi? Acolo am zis sa ma abtin, nu avea rost pt un gm pus pe net de 2-3 ani....cam asta a fost tot reprosul meu, si nu prea il recomand....o fi el bun, arata fain ... s.a.m.d, doar ca sa vezi 100 de sv cu acelasi gm, deja e o problema.
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Chiar am descarcat sa vad al cui e panel-ul pana la urma, si se pare ca e cel vechi dupa net, fost vortex. Daca te uiti atent in video cand ziceai ca ai facut nuj ce, etc....tot ce ai tu in gm aici, e tot gm stii tu care combinat cu niste comenzi luate din vortex. Si 'by s4urick' nici asta nu iti spune nimic, nu? Mai citez si asta: Si am zis sa postez gamemode-ul si panelul lucrat ca sa va demonstrez ca eu sunt cel original nu acel fake Nici asta nu spune nimic, nu? Daca punea-i cu adevarat creditele, crezi ca imi pasa mie sa dau vreun coment? Dar esti cam banal, chiar la final dupa ce e pe toate forumurile, unde intri si e o comunitate gaming samp si alte resurse, gasesti gm-ul.....nu-mi pierd eu vremea degeaba sa-ti las coment, cum ai facut si la celalant gm cu newbie / dm...etc, daca pui un td nu inseamna ca tu l-ai facut, intelegi? Acolo am zis sa ma abtin, nu avea rost pt un gm pus pe net de 2-3 ani....cam asta a fost tot reprosul meu, si nu prea il recomand....o fi el bun, arata fain ... s.a.m.d, doar ca sa vezi 100 de sv cu acelasi gm, deja e o problema. Stiu sunt multe servere cu acest gm, dar problema e ca nu am luat nimic din vortex. :)) Clar. Lol. :-? CSF. Infine. o mare parte ai si tu dreptate, dar am si eu partea mea. Sal.
Blaskowski Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Stiu sunt multe servere cu acest gm, dar problema e ca nu am luat nimic din vortex. :)) Clar. Lol. :-? CSF. Infine. o mare parte ai si tu dreptate, dar am si eu partea mea. Sal. Ce parte ai frate? Parte de vina ai, si o ai pe toata. Ce ti-e greu sa accepti ca nu te pricepi, si asta e.....daca nu te pricepi nu trb. sa pui alte gm-uri facute cu cap sa zici ca-s ale tale, te inveti, editezi macar 50-60% sa poti zice ca e EDITAT, nu AL TAU, apoi ai si tu dreptate....dar pana atunci, pune-te si invata....pana la urma pawno e cel mai easy lucru.
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Ce parte ai frate? Parte de vina ai, si o ai pe toata. Ce ti-e greu sa accepti ca nu te pricepi, si asta e.....daca nu te pricepi nu trb. sa pui alte gm-uri facute cu cap sa zici ca-s ale tale, te inveti, editezi macar 50-60% sa poti zice ca e EDITAT, nu AL TAU, apoi ai si tu dreptate....dar pana atunci, pune-te si invata....pana la urma pawno e cel mai easy lucru. Dita, ce-i la tine. Auzi dute si invata pana la urma pawno e easy. Da e usor pawno pentru aia care stiu cat de cat, nu unu ca tine, ave-ai server si tot la mine ai venit. Nu vreau sa dezvalui identitatea ta. Asa ca mai bine taci.
Blaskowski Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Dita, ce-i la tine. Auzi dute si invata pana la urma pawno e easy. Da e usor pawno pentru aia care stiu cat de cat, nu unu ca tine, ave-ai server si tot la mine ai venit. Nu vreau sa dezvalui identitatea ta. Asa ca mai bine taci. Poate tu incurci lumea, la cati fani am....am mai intalnit si eu pe alte comunitati numele meu, asta nu inseamna ca eu sunt. 2. Eu nu stiu? :) Bai tu deja imi dai dureri de cap, te auzi ce prostii vb? Pui gm-uri zici ca-s ale tale, dar nici 20% editate, nici 5..ce 20.. Zici ca eu nu stiu, habar n-am ... ok, te las ca pe tine n-are rost sa-mi iau warn ca te injur, si ce identitate ma? Noi 2 nici nu ne cunoastem, doar ca am vazut gm by s4urick in sus, gm by s4urick in jos. Nu stiu care din noi 2 nu stie si nu face diferenta, scrii by numele tau, te lauzi ca l-ai facut si cand iti zice omu' zici ca nu-I adevarat. Hai las-o balta, am dat la reply-uri aiurea, doar sa fii tu lamurit. [hide].[/hide] Edited May 9, 2016 by Blaskowski
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 (edited) Frumos GameMode, mulţumim! Cu placere, macar cineva care respecta. Poate tu incurci lumea, la cati fani am....am mai intalnit si eu pe alte comunitati numele meu, asta nu inseamna ca eu sunt. 2. Eu nu stiu? :) Bai tu deja imi dai dureri de cap, te auzi ce prostii vb? Pui gm-uri zici ca-s ale tale, dar nici 20% editate, nici 5..ce 20.. Zici ca eu nu stiu, habar n-am ... ok, te las ca pe tine n-are rost sa-mi iau warn ca te injur, si ce identitate ma? Noi 2 nici nu ne cunoastem, doar ca am vazut gm by s4urick in sus, gm by s4urick in jos. Nu stiu care din noi 2 nu stie si nu face diferenta, scrii by numele tau, te lauzi ca l-ai facut si cand iti zice omu' zici ca nu-I adevarat. Hai las-o balta, am dat la reply-uri aiurea, doar sa fii tu lamurit. [hide].[/hide] "Fani", dar vedeta mai esti ce sa zic. Dute ma anonimule de unde ai venit, te-ai ajuns acuma, aa? 1. Ai uitat cand erai pe comunitati gratuite kro....tk. 2. Cand am vb pe skype si ai zis sa facem un proiect impreuna, pe urma cand ti-am prezentat gmu ai inceput tot asa sa zici ca aici ca vai doamne e postat pe net, nu am facut nimic la el, peste 5 minute, ai inceput sa-mi zici sa ne apucam sa face ceva, si sa-ti dau gmu si gmu celalalt, atunci eu ti-am spus de ce nu-l iei de pe net?! si tu de acolo ca nu e baza buna. Deci dute si lasa-ne. Ai ajuns cu arfe. CSF, NCSF. 3. Da la acest gamemode normal ca-i apartin creditele lui darkness. iar nu te mai baga peste topicurile care le deschid eu, ca te faci de ***** 4. Dute frate la scoala. No-liferule. Edited May 9, 2016 by s4uriK.
Blaskowski Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Cu placere, macar cineva care respecta. "Fani", dar vedeta mai esti ce sa zic. Dute ma anonimule de unde ai venit, te-ai ajuns acuma, aa? 1. Ai uitat cand erai pe comunitati gratuite kro....tk. 2. Cand am vb pe skype si ai zis sa facem un proiect impreuna, pe urma cand ti-am prezentat gmu ai inceput tot asa sa zici ca aici ca vai doamne e postat pe net, nu am facut nimic la el, peste 5 minute, ai inceput sa-mi zici sa ne apucam sa face ceva, si sa-ti dau gmu si gmu celalalt, atunci eu ti-am spus de ce nu-l iei de pe net?! si tu de acolo ca nu e baza buna. Deci dute si lasa-ne. Ai ajuns cu arfe. CSF, NCSF. 3. Da la acest gamemode normal ca-i apartin creditele lui darkness. iar nu te mai baga peste topicurile care le deschid eu, ca te faci de ***** M-ai spart de ras pustiulica. Poti da orice reply vrei acum, nu o sa-ti mai raspund, pentru ca tu nu meriti atentia mea.
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 (edited) M-ai spart de ras pustiulica. Poti da orice reply vrei acum, nu o sa-ti mai raspund, pentru ca tu nu meriti atentia mea. "pentru ca tu nu meriti atentia mea" :)))))) morrrr. csf, ncsf. Parca ai fi o vedeta ce sa zic. auzi pentru ca tu nu meriti atentia mea. :))) ma anonimule. dute la scoala si pe urma vii sa vorbesti cu mine, filmeaza-te arucandu-te de pe bloc ca sa devii vedeta. poate atunci ai sa-mi spui "pentru ca tu nu meriti atentia mea". si sa inteleg ca esti mare personalitate sau ce? :)) Edited May 9, 2016 by s4uriK. 1
Blaskowski Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 "pentru ca tu nu meriti atentia mea" :)))))) morrrr. csf, ncsf. Parca ai fi o vedeta ce sa zic. auzi pentru ca tu nu meriti atentia mea. :))) ma anonimule. dute la scoala si pe urma vii sa vorbesti cu mine, filmeaza-te arucandu-te de pe bloc ca sa devii vedeta. poate atunci ai sa-mi spui "pentru ca tu nu meriti atentia mea". si sa inteleg ca esti mare personalitate sau ce? :)) Asa e, tot eu is ala anonim si care nu stie sa scrie :). Orice coment ai da, tot contra ta il dai ... tu nu stii sa scrii, nu eu, si cu sc am terminat de mult, deci ... n-ai prins-o. Incheie subiectul asta jalnic, in care esti tu. Daca eu is anonim nu ma cauta-i sa te ajut atunci si nu primeam atatea contacte/cereri pentru a-I ajuta pe incepatorii ca tine. Daca nu ai auzit tu de mine, nu inseamna ca is anonim stai linistit, si ai auzit tu prea bine ... dar ce sa zici si tu acum, zici orice doar sa-ti tii apararea, dar nu-ti merge. Te las sa vorbesti singur, bafta la copiat gm-uri dintr-un loc si sa la pui in alte locuri sa zici ca sunt ale tale, nu trebuia sa-ti acord atentia mea ... am zis ca totusi, sa stie lumea al cui este cu adevarat gm-ul.
s4uriK.Official Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Asa e, tot eu is ala anonim si care nu stie sa scrie :). Orice coment ai da, tot contra ta il dai ... tu nu stii sa scrii, nu eu, si cu sc am terminat de mult, deci ... n-ai prins-o. Incheie subiectul asta jalnic, in care esti tu. Daca eu is anonim nu ma cauta-i sa te ajut atunci si nu primeam atatea contacte/cereri pentru a-I ajuta pe incepatorii ca tine. Daca nu ai auzit tu de mine, nu inseamna ca is anonim stai linistit, si ai auzit tu prea bine ... dar ce sa zici si tu acum, zici orice doar sa-ti tii apararea, dar nu-ti merge. Te las sa vorbesti singur, bafta la copiat gm-uri dintr-un loc si sa la pui in alte locuri sa zici ca sunt ale tale, nu trebuia sa-ti acord atentia mea ... am zis ca totusi, sa stie lumea al cui este cu adevarat gm-ul. Prietene?!?! Nush cine esti sau ce p... esti. Dute la culcare e tarziu. Eu sa te caut pe tine sa ma ajuti la ceva?!?!?!? Pff daca am ajuns si la anonimi sa le cer ajutor inseamna..... Si las-o mai moale nu te mai lauda singur ca ai fi o personalitate. Doamne. Esti jalnic. pff clar. Cum sa te lauzi singur ca ai fi cineva... mai ziceam daca te lauda altul dar singur?!? Si nu mai fa free chat aici. Ai comentat odata si gata. Deschide-ti topic daca vrei sa-ti faci free chat.
Recommended Posts