Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - DeScaRd - rank 5 Paramedic Department

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: DeScaRD

Level: 42

Ore jucate: 1199

Poza cu invitatia: http://imgur.com/bfcy8ji

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/DeScaRd

Sanctiuni: Nu mi le reamintesc

Cateva realizari pe server/ forum: Realizare pe server: rank 5 in Paramedic Department.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Joc doar SA:MP.

De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in acest clan pentru ca aici gasesti membri seriosi, de treaba, toti membri se comporta ca atare. Imi place ca acest clan este unit si este ca o mare famile.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut, nu imi readuc aminte toate clanurie, dar ultim oara am fost in clanul BAWS Family.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: -

Planuri de viitor pe server? Sa imi fac cati mai multi prieteni si sa imi maresc FH-ul.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Adrian

Varsta reala: 14

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut, ma numesc Adrian, prieteni imi spun Adi, sunt o persoana calma, cu simtul umorului, am cei 7 ani de acasa, imi place sa ofer respaect, sunt un baiat de treaba, intelegator si prietanos. Imi place munca in echipa si recunosc cand gresesc, incercand sa remediez situatia. Acesta sunt eu in cateva cuvinte.

Ce gen de muzica asculti? Rapp.

Ce hobbyuri ai? Hobbyuri: Jocurile pe PC si fotbalul.

Posted

qmDLleT.png

Ai omis anumite lucruri in aplicatie, cum ar fi faptul ca ai avut ban, asta daca a fost contul tau de la inceput.

Posted

qmDLleT.png

Ai omis anumite lucruri in aplicatie, cum ar fi faptul ca ai avut ban, asta daca a fost contul tau de la inceput.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.