Retired SocialDisease Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Nick: SocialDiseaseTip(avatar/semnătură/logo): avatarStock(obligatoriu): http://imgur.com/3weZLxAText: SocialDisease sau Social, sa se incadreze bine.Detalii: 150x300 / text SocialDisease dar decat sa arate urat gen inghesuit sau asa mai departe, scrieti Social daca nu se poate tot. Detalii despre text: Nu imi place genul de text simplu, ca in paint.. sunt adeptul celor opace, transparente, intelegeti voi.. sa dea frumos, sa fie frumos si asa mai departe. Edit: Vedeti textul de pe avatar meu actual? genul acesta nu imi place, dar nu am avut ce face. Edited May 9, 2016 by SocialDiseaseBoys
HUANG Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Varianta 1 Varianta 2 Varianta 3 Varianta 4 Știu că primele 2 variante nu au dimensiunile cerute de tine dar când am văzut cererea nu m-am mai uitat la detalii, și cânt am vrut să le postez am văzuc vă voiai 150x300, nu 150x250, dar am mai făcut 2 variante, acestea având dimensiunile cerute de tine, dacă nu-ți place ceva cum ar fii fontul, culoarea, prea mult blur, etc, etc doar dăi mention și o să văd ce pot face. Succes! Edited May 9, 2016 by HUANG 1
.Alexandru Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 (edited) Culoarea nu cred că se potrivește, nici fontul. Primul avatar. Edited May 9, 2016 by Teken 1
Retired SocialDisease Posted May 9, 2016 Author Posted May 9, 2016 Culoarea nu cred că se potrivește, nici fontul. Primul avatar. Imi place ca te-ai chinuit sa imi faci insa o sa pastrez unul din lucrarile lui HUANG, iar pe al tau o sa il schimb dupa un timp :).
Recommended Posts