DeagLe_ Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Subiectul video-ului: La școală, pe serverul Orange. O scurta prezentare: SAMP-UL este jucat și la școală, pe serverul ORANGE.BUGGED.RO. :)) Link catre filmulet: :)) :D 4
DeagLe_ Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 No-liferi :)) :)) Nu prea ai ce face pe PC-urile alea.. Si m-am saturat de CS, asa ca am descarcat samp :)) =)))))))))) :)) :D :P Bv Multumesc :)) Cum sa ramaneti in urma cu orele jucate. L-ai lasat pe sleep? Au fost zile cand intram pe la jumate, jucam putin, si dupa brusc aveam alta treaba si il lasam pe sleep in bara.. si ma luam cu alte treburi si uitam sa joc.. De obicei mereu ma iau cu alte treburi si uit de el.. Ba facebook, mesaje, treaba prin casa, ba mai cautam niste moduri, ma mai uitam pe youtube sau la televizor.. Si mna.. Dar fac eu ore, nu-i problema.. Oricum nu imi mai doresc factiune de cand am auzit ca unu o platit 5kk pila sa intre. :))) csf. e cv :))
Twig Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 (edited) :)) Nu prea ai ce face pe PC-urile alea.. Si m-am saturat de CS, asa ca am descarcat samp :)) :)) :D :P Multumesc :)) Au fost zile cand intram pe la jumate, jucam putin, si dupa brusc aveam alta treaba si il lasam pe sleep in bara.. si ma luam cu alte treburi si uitam sa joc.. De obicei mereu ma iau cu alte treburi si uit de el.. Ba facebook, mesaje, treaba prin casa, ba mai cautam niste moduri, ma mai uitam pe youtube sau la televizor.. Si mna.. Dar fac eu ore, nu-i problema.. Oricum nu imi mai doresc factiune de cand am auzit ca unu o platit 5kk pila sa intre. :))) csf. e cv :)) Asta cu pila nu e corect, chiar daca ar fi 5kk nu e mult ca sa intri intr-o factiune sa-ti faci un viitor. Pilele nu se vand, dar se baga la prieteni/colegi si nu spun ca nu exista asa ceva. Eu am aplicat de mai multe ori la factiunea X pe orange si de 2 ori am fost respins iar la a 3-a aplicatie m-au acceptat. Edited May 10, 2016 by Twig
SiLESEN Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 +1 pentru că meriti din toată inima mea, acest videoclip m-a emotionat la maxim ! 4
Morpheus. Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 +1 pentru că meriti din toată inima mea, acest videoclip m-a emotionat la maxim !
DeagLe_ Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 Apreciez toate aceste comentarii :)) :D Printr-un miracol..vad ca au fost peste 100 vizionari la post-ul asta :o :lol:
Recommended Posts