Visinescu Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Nickname pe server: Jacky[]. Varsta reala: Am 18 ani, in luna august fac 19. Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Jacky[]. O scurta caracterizare: Mã numesc Claudiu si urmeaza sa fac 19 ani. Sunt un bãiat cu cei 7 ani de acasã, sunt o fire puternicã si nu cedez usor. Stiu sã muncesc în echipã foarte bine, sunt o persoanã sincerã, cinstitã si sociabilã. Mã integrez repede într-un nou colectiv, pot fi prietenos, ascultãtor si serios cu cei pe care îi întâlnesc. Îmi plac persoanele cu care pot sã am o discutie calmã. Ador sã învãt mereu lucruri noi, oriunde m-as afla. Sunt persoana care dã importantã scolii, pentru cã fãrã ea, n-as putea ajunge ceva în viatã, si bineînteles, n-as putea scrie aceastã aplicatie, asa cum trebuie. Sunt un bãiat altruist si cãruia îi place sã ajute. Nu îmi place minciuna, prostia si persoanele care se dau mai importante decât restul lumii. Deobicei, mã acomodez repede unui grup nou. Hobby-ul meu este motocross-ul. Îmi place sã fiu punctual si corect cu toti cei din jur, pun suflet în tot ceea ce fac. Deobicei când mi se acordã o sansã, nu o dau în barã. Membrii cu care te intelegi bine in clan: RoJJeRR, SoFun, OnlySky[], .Epsilon, []GaByTzZzU, PoseiidoN. Alte precizari: Multumesc pentru sansa. 1
WAS Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Big pro. Aplicatie frumoasa si FH cat de cat pus la punct.
Recommended Posts