Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cine doreste aceste iconite pentru clan personalizate cu numele clanului dvs.

Lucrarile imi apartin in totalitate.

Le dau pe skin-uri cs:go. Pret mic.

WqIkJzB.png

Posted

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Le poti descarca gratis de pe Google ( Like Vector png, DisLike vector png, question vector png )

Iar textul este unul usor, deschideti Photoshop-ul si puneti font-ul dorit.

Ce mai afacere ti-ai gasit =))

Posted

Le poti descarca gratis de pe Google ( Like Vector png, DisLike vector png, question vector png )

Daca tu crezi ca am luat de le google vectori sau ca le-am facut un photoshop, poti crede ce vrei.

Te-as ruga sa faci si tu la fel.

Posted

Da, așa este.Cred că și un paralel cu PS l-ar face.Dar de ce nu l-ai făcut tu dacă tot te iei de el?

Posted

Da, așa este.Cred că și un paralel cu PS l-ar face.Dar de ce nu l-ai făcut tu dacă tot te iei de el?

Pentru ca nu ma intereseaza Comunitatea + nu am ce sa fac, deoarece sunt luate simbolurile de pe net si nu is facut mai nimic la ele, daca ai fi stiut nu ai fi comentat.

+ am ajutat utilizatorii prin faptul ca i-am anuntat ca e jacmaneala, si ca, se gasesc pe Google.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.