Luci Farfurie Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Cine doreste aceste iconite pentru clan personalizate cu numele clanului dvs. Lucrarile imi apartin in totalitate. Le dau pe skin-uri cs:go. Pret mic.
b@sTeR Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Le poti descarca gratis de pe Google ( Like Vector png, DisLike vector png, question vector png ) Iar textul este unul usor, deschideti Photoshop-ul si puneti font-ul dorit. Ce mai afacere ti-ai gasit =))
Luci Farfurie Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Le poti descarca gratis de pe Google ( Like Vector png, DisLike vector png, question vector png ) Iar textul este unul usor, deschideti Photoshop-ul si puneti font-ul dorit. Ce mai afacere ti-ai gasit =)) Daca tu crezi ca am luat de le google vectori sau ca le-am facut un photoshop, poti crede ce vrei. Te-as ruga sa faci si tu la fel.
Messi. Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Le poti descarca gratis de pe Google ( Like Vector png, DisLike vector png, question vector png ) Iar textul este unul usor, deschideti Photoshop-ul si puneti font-ul dorit. Ce mai afacere ti-ai gasit =)) Da, așa este.Cred că și un paralel cu PS l-ar face.Dar de ce nu l-ai făcut tu dacă tot te iei de el?
b@sTeR Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Da, așa este.Cred că și un paralel cu PS l-ar face.Dar de ce nu l-ai făcut tu dacă tot te iei de el? Pentru ca nu ma intereseaza Comunitatea + nu am ce sa fac, deoarece sunt luate simbolurile de pe net si nu is facut mai nimic la ele, daca ai fi stiut nu ai fi comentat. + am ajutat utilizatorii prin faptul ca i-am anuntat ca e jacmaneala, si ca, se gasesc pe Google.
Recommended Posts