LazLow. Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Salut bugged, am si eu o problema. Intu in joc, ma joc, totul este in regula, dar daca bag jocul in bara, iar apoi intru in el, totul incepe sa o ia razna. Uitati ce imi apare:http://imgur.com/a/9oo4w Calculatoul nu este deloc slab sau ceva de genu: Procesor i5. 6gb ram. Placa video R7 250. Va rog, am nevoie de ajutor, nu pot juca astfel. Quote
sLycK47 Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Cand bagi jocul in bară, dai ESC si dupa ALT+TAB. Sunt buguri de la joc, apasa ESC si apoi ALT+TAB. Quote
LazLow. Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 Cand bagi jocul in bară, dai ESC si dupa ALT+TAB. Sunt buguri de la joc, apasa ESC si apoi ALT+TAB. Imi face la fel, nu merge. :( Quote
Fade Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Salut, am observat mai sus că au ajutat și alți colegi să faci jocul, dar nu Ai reușit. Încearcă și asta: Intrii în joc, dai ALT din stânga jos (partea tastaturii) și după care Enter. Dacă nici așa Nu merge e bug vizual. Îți apare ceva gen un radio sau alte chestii? Dacă da, e bug vizual. Nu te mai chinuii. E de la SA-MP, nu te chinuii. Încearcă să nu Ieși așa de mult, dacă ieși apasă ALT-TAB fără esc, și îmi scrii aici dacă merge sau nu. Succes! Quote
DeagLe_ Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 (edited) Schimba rezolutia la joc pe una mai mare, si dupa inapoi. Edited May 11, 2016 by AKA47.bLs Quote
sLycK47 Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Posibil bug vizual de la un mod/joc. Fa update la driver GPU. Daca te deranjeaza atat de mult, un reinstall la GTA:SA si problem fixed. Quote
Victor.. Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Este problema de la GTA. Nu este curat. Cauta o versiune curata pe net, ( Search pe google : "GTA San Andreas nemodificat torrent"). Bafta. Quote
LazLow. Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 Este problema de la GTA. Nu este curat. Cauta o versiune curata pe net, ( Search pe google : "GTA San Andreas nemodificat torrent"). Bafta. Oke, o sa incerc. Posibil bug vizual de la un mod/joc. Fa update la driver GPU. Daca te deranjeaza atat de mult, un reinstall la GTA:SA si problem fixed. Da, o sa reinstalez GTA-ul. Schimba rezolutia la joc pe una mai mare, si dupa inapoi. Nu merge... Salut, am observat mai sus că au ajutat și alți colegi să faci jocul, dar nu Ai reușit. Încearcă și asta: Intrii în joc, dai ALT din stânga jos (partea tastaturii) și după care Enter. Dacă nici așa Nu merge e bug vizual. Îți apare ceva gen un radio sau alte chestii? Dacă da, e bug vizual. Nu te mai chinuii. E de la SA-MP, nu te chinuii. Încearcă să nu Ieși așa de mult, dacă ieși apasă ALT-TAB fără esc, și îmi scrii aici dacă merge sau nu. Succes! La fel face, dar mersi oricum. ^_^ Quote
Adrian98765 Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Cred ca este de la driverul placii video, deoarece : Cand pui jocul in bara, practic texturile jocului intra in mod idle sau chiar disparand pana cand user-ul decide sa re-intre in el. Cand intrii iar in joc, placa video regeneraza texturile si nu le face cum trebuie. Posibil ori de la placa video in sine ori de la driverul placii video. Incearca un driver de placa video mai vechi. Nu are cum sa fie problema de la joc, e legat de placa video. Quote
zScorpion Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Parerea mea este sa: REINSTALEZI WINDOWS + REINSTALARE SAN ANDREAs + SAMP. SA REINSTALEZI SAN ANDREAS MAI BINE... si in rest sa joci pe rezolutie maxima. Quote
LazLow. Posted May 12, 2016 Author Posted May 12, 2016 (edited) Ai avut mod-uri ? Nu, nu folosesc moduri. Cred ca este de la driverul placii video, deoarece : Cand pui jocul in bara, practic texturile jocului intra in mod idle sau chiar disparand pana cand user-ul decide sa re-intre in el. Cand intrii iar in joc, placa video regeneraza texturile si nu le face cum trebuie. Posibil ori de la placa video in sine ori de la driverul placii video. Incearca un driver de placa video mai vechi. Nu are cum sa fie problema de la joc, e legat de placa video. O sa incerc, mersi. Parerea mea este sa: REINSTALEZI WINDOWS + REINSTALARE SAN ANDREAs + SAMP. SA REINSTALEZI SAN ANDREAS MAI BINE... si in rest sa joci pe rezolutie maxima. La asta m-am gandit si eu, probabil e de la windows. Edited May 12, 2016 by LazLow. Quote
Recommended Posts