Ene Mihai Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Nickname: Panda Serverul pe care joci: Orange De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Are un numar ridicat de playeri si imi place comunitatea. Cum ai aflat de bugged.ro?: Youtube. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Am jucat. Nu aveau playeri deloc si te plictiseai groaznic In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Pai imi doresc sa intru in FBI sau ceva Law Enforcement deoarece acolo cred ca m-as integra cel mai bine. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 14 ani si locuisec in Caracal, Olt. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev/clasa a 8-a. Care este serialul tau preferat?: Sons of Anarchy si seriile Stargate. Ce alte jocuri joci?: CSGO. Ai altceva de adaugat?: Salut! Quote
RaresR Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Bine ai venit pe comunitatea Bugged. Sper sa te simti bine. Sa auzim numai de bine. Quote
coldix Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Nickname: Panda Serverul pe care joci: Orange De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Are un numar ridicat de playeri si imi place comunitatea. Cum ai aflat de bugged.ro?: Youtube. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Am jucat. Nu aveau playeri deloc si te plictiseai groaznic In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Pai imi doresc sa intru in FBI sau ceva Law Enforcement deoarece acolo cred ca m-as integra cel mai bine. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 14 ani si locuisec in Caracal, Olt. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev/clasa a 8-a. Care este serialul tau preferat?: Sons of Anarchy si seriile Stargate. Ce alte jocuri joci?: CSGO. Ai altceva de adaugat?: Salut! Welcome ! Quote
Recommended Posts