MisterDesigner Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Salutare lumeee !!! Sunt nou pe comunitate, as vrea sa devin designer lucrez in photoshop o sa am posturi, nu prea intru pe sa-mp dar mi-ar facea placere sa fiu designer. O sa prezint creeatii proprii. Fara jigniri, daca nu am postat unde trebuie avertizati-ma :). Quote
Eswien Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Salutare lumeee !!! Sunt nou pe comunitate, as vrea sa devin designer lucrez in photoshop o sa am posturi, nu prea intru pe sa-mp dar mi-ar facea placere sa fiu designer. O sa prezint creeatii proprii. Fara jigniri, daca nu am postat unde trebuie avertizati-ma :). Salut. Ca sa devii designer trebuie sa ai o vechime destul de mare pe comunitatea noastra. Daca vrei sa iti deschizi portofoliul trebuie sa ai minim 150 postrui. Quote
Twig Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 (edited) Salut si bine ai venit. Ai postat in locul potrivit insa nu ai respectat acest model: Nickname: Serverul pe care joci: De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Cum ai aflat de bugged.ro?: Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Cati ani ai si unde locuiesti?: Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Care este serialul tau preferat?: Ce alte jocuri joci?: Ai altceva de adaugat?: Si acest model de titlu: Player nou - Nume Edited May 11, 2016 by Twig Quote
Recommended Posts