CataRO Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Nickname: CataRO Serverul pe care ai jucat?: red.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: Am ales sa ma retrag deoarece m-am cam plictisit de aceeasi atmosfera monotona. In fiecare zi era aceeasi atmosfera, intram imi faceam raportul si aia era, nu mai eram atras. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Deocamdata nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi juca pe alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: In primul rand Cipii (dar cu el ma vad cam in fiecare zi), StefaN30 cel mai bun reporter. De asemenea RobinAlex, un om de incredere si un prieten foarte bun, o sa-mi lipsesti. Rares, helperul N0b, ne mai auzim pe Wapp. IULY_ forta LVPD, da-mi numarul prin PM daca vrei sa mai tinem legatura. Cum sa uit de EdisoN, poate iesim odata la un suc ceva. Toti baietii de pe grupul National Guard de wapp, va urez multa bafta si succes in continuare. Viorel, succes in continuare cu functia pe care o detii si tine-o tot asa, esti un tip de nota 11. Ai altceva de adaugat?: Probabil voi mai intra din cand in cand si pe viitor cred ca voi reveni pe server, ramane de vazut. Bafta tuturor si va multumesc pentru clipele frumoase si mai putin frumoase pe care le-am avut alaturi de membrii serverului red.bugged.ro. 1 Quote
CataRO Posted May 11, 2016 Author Posted May 11, 2016 M-ai uitat, bafta :) Si pe tine te Pwp, esti un scump. :* Quote
EdisoN Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Nickname: CataRO Serverul pe care ai jucat?: red.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: Am ales sa ma retrag deoarece m-am cam plictisit de aceeasi atmosfera monotona. In fiecare zi era aceeasi atmosfera, intram imi faceam raportul si aia era, nu mai eram atras. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Deocamdata nimic. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu voi juca pe alt server. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: In primul rand Cipii (dar cu el ma vad cam in fiecare zi), StefaN30 cel mai bun reporter. De asemenea RobinAlex, un om de incredere si un prieten foarte bun, o sa-mi lipsesti. Rares, helperul N0b, ne mai auzim pe Wapp. IULY_ forta LVPD, da-mi numarul prin PM daca vrei sa mai tinem legatura. Cum sa uit de EdisoN, poate iesim odata la un suc ceva. Toti baietii de pe grupul National Guard de wapp, va urez multa bafta si succes in continuare. Viorel, succes in continuare cu functia pe care o detii si tine-o tot asa, esti un tip de nota 11. Ai altceva de adaugat?: Probabil voi mai intra din cand in cand si pe viitor cred ca voi reveni pe server, ramane de vazut. Bafta tuturor si va multumesc pentru clipele frumoase si mai putin frumoase pe care le-am avut alaturi de membrii serverului red.bugged.ro. Bafta galatene <3 Quote
Iulian Andone Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Baftă frate, succes în continuare! Ţinem legătura pe telefon. Quote
CataRO Posted May 12, 2016 Author Posted May 12, 2016 Bafta frate! <3 Ne mai auzim frate. Succes în continuare. :* Quote
Recommended Posts