Nugetzz Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 (edited) Buna dimineata, am o problema in laptop... da eroarea "Windows nu are acces la dispozitivul, calea sau fișierul specificate. Este posibil să nu aveți permisiunea corespunzătoare pentru a accesa elementul" sau " Windows cannot access the specified Device, path or file REPET, problema este pe laptop si s-a mai intamplat asta o data, si nu stiu cum am rezolvat. Va rog, multe comentarii, ca sa am mai multe variante, o sa dau +10. TOT face asa, si nu am ce face... Sunt pe laptop acum, merge sa intru "nu stiu cum dar merge printr-o eroare" si cand vreau sa schimb fusul orar se da eroare.. Edited May 12, 2016 by NUGETZZ Quote
el jefe Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 1. Nu iti merge sa deschizi extensii .exe? 2. Ai avut vre-un anti-virus? Quote
Guest BENNYSAN Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 1. Nu iti merge sa deschizi extensii .exe? 2. Ai avut vre-un anti-virus? Daca ai antivirus scoatel si vezi dai un update la windows. Quote
.Franklin Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nuge!!!!!!!!!!!! Mi-e dor de tine. Treci pe Samp. Quote
Nugetzz Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 1. Nu iti merge sa deschizi extensii .exe? 2. Ai avut vre-un anti-virus? Da, nu merg extensiile .exe, si am antivirus AVG, imediat o sa-l sterg si o sa va dau mesaj diseara ;0 Nuge!!!!!!!!!!!! Mi-e dor de tine. Treci pe Samp. Pana saptamana viitoare o sa revin, calculatorul pana miercuri e gata dar de laptop este problema acu ;0 Quote
el jefe Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Da, nu merg extensiile .exe, si am antivirus AVG, imediat o sa-l sterg si o sa va dau mesaj diseara ;0 Pana saptamana viitoare o sa revin, calculatorul pana miercuri e gata dar de laptop este problema acu ;0 Am patit si eu, iti inchide explorer.exe si fara ala nu poti face mai nimic. Quote
Recommended Posts