ivanov09 Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Azi dimineata cand sa intru am vazut ca nu mai pot juca. Problema e, atunci cand dau connect la samp, intra in joc si acolo unde trebuie sa se incarce inainte de login imi iese si da crash, non stop si nu numai pe orange am incercat si red. Nu stiu ce naiba are va rog ajutatima. Am reinstalat samp da nu sa rezolvat.. Quote
Victor.. Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Ai pus vreun mod recent? Sau ai instalat vreun program? Da mai multe detalii. Toti jucatorii patesc sa aiba probleme cu crash, daca nu ne dai detalii nu te putem ajuta. Quote
Vali19 Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Asta am pățit și eu aveam san Andreas normal și îmi mergea și am descarcat unul vip mod și acum îmi dă crash și nu pot intra... Ce sa fac? Quote
Spinxo Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Eu cred că trebuie schimbat #####-ul sau dacă nu să dai un reinstall la GTA. Quote
BAHA0S Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Cel mai bine dezinstalezi tot ( GTA si samp ) il descarci din nou si reinstalezi tot. Daca tot iti face asa incearca sa cauti pe google " samp crash login fix " 1 Quote
TheDarius Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Cand descarci moduri , le pui pe rand iar daca primesti crash il stergi , alta solutie nu cred ca este , asa am facut si eu :) Quote
Recommended Posts