NeverGiveUPss Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Salut, am fost ocupat să învăț pentru examen, așa că am luat o pauză de SA:MP și astăzi când am vrut să intru mi-a fost spart contul.Numele de pe forum pe care postam demisii și altele există când îl caut, este NeverGiveUP. dar când vreau să dau acolo că am uitat parola și pun numele zice că nu există.Vă rog să mă ajutati, să se uite adminii la ip-ul de pe care a intrat de cele mai multe ori contul, vă rog din suflet, am donat atâția bani pentru el, am faction history, vă rog frumos, doar parola a fost schimbată, vă rog din suflet să mă ajutați.Pe contul de pe forum pe care postam demisii, dacă vă uitați am scris skype-ul, pot să vin cu dovezi că este al meu, vă rog din suflet. Quote
Tuddi Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 (edited) Nu poate sa te ajute nimeni. Nu aveai email setat? Cum ti l-a luat? Daca e email-ul tau setat pe cont poti recupera parola. Edited May 12, 2016 by MaryDealer MD Yin Yang Quote
Recommended Posts