Tezeu-AIM Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Nickname: Tezeu Serverul pe care joci: orange.bugged.ro De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Ma plictisisem si am zis sa fac o pauza. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Rank 6 respectiv 3 intr-o mafie De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Deoarece s-a deschis orange-u si vreau sa joc acolo alaturi de prieteni. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am mai jucat de cand m-am retras de pe server. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Un rank 4-5 si daca se poate , functia de lider. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: The Russian. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 16 ani si locuiesc in Corabia. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: a-10-a Ce alte jocuri joci?: FIfa si Cs. Ai altceva de adaugat?: Salutare. Quote
Recommended Posts