x Stoie x Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Subiectul video-ului:War. O scurta prezentare:Grovarii da bine's si in 8 membrii. Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=gz5k4w4xkts 2
Chambers. Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 frumos bai jilava. vezi ca vin sho duminica pe la amiaza asa in grove ;) POWAH
Johhny. Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Prea mult c-bug, nu-mi place. Îl avem aici doamnelor și domnilor pe marele comentator. Decât să comentezi la alții, de ce nu te uiți în video-urile tale cu war-uri, că văd că nici tu nu ești mare zeu.. on: probabil primul video pe care-l văd în 2016, fără așa zisele ''moduri anti-lag cu ceață, sau gta3 mario''. gg joci bine, continuă cu c-bugu' ăla, că-ți bagi ceva-n el sa-mp
x Stoie x Posted May 12, 2016 Author Posted May 12, 2016 frumos bai jilava. vezi ca vin sho duminica pe la amiaza asa in grove ;) POWAH Te astept sa dam un macel corect :* Îl avem aici doamnelor și domnilor pe marele comentator. Decât să comentezi la alții, de ce nu te uiți în video-urile tale cu war-uri, că văd că nici tu nu ești mare zeu.. on: probabil primul video pe care-l văd în 2016, fără așa zisele ''moduri anti-lag cu ceață, sau gta3 mario''. gg joci bine, continuă cu c-bugu' ăla, că-ți bagi ceva-n el sa-mp :)) bine bă cadi, ne înmulţim noi şi le arătăm <3 Asa ii fra in 8 membri il macelarim
Cornelinio13 Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Pacat ca numai cu aia va merge :))))))) Caddilac nab.
x Stoie x Posted May 12, 2016 Author Posted May 12, 2016 bine ma asta <3 <3 Pwpek mai dai nob cu NRG si stai pe Skate Park? :))) lasa-te de c-bug. Daca tu zici. Pacat ca numai cu aia va merge :))))))) Caddilac nab. Pe aia am dat atunci attack cand am intrat eu in mafie :(
Dragos[] Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 E bine frt, dar faci prea mult c-bug, incearca sa-l diminuezi si sa faci faze mai lungi.
Lavinius Coada Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Pe mine mai facut cu c-bug MARE. Si in + la deagle la toate duelurile cu vreun jucator ai facut c-bug .Lasa-te de sa:mp daca faci c-bug ca paleta.Esti paleta cu c-bug.Invata pana atuncia sa nu mai faci c-bug .Pana atunci tine-ti ciocu si nu mai comenta ca doar cu c-bug este smecher .Si daca erai atat de smecher iti lasa-i data..
x Stoie x Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 (edited) Pe mine mai facut cu c-bug MARE. Si in + la deagle la toate duelurile cu vreun jucator ai facut c-bug .Lasa-te de sa:mp daca faci c-bug ca paleta.Esti paleta cu c-bug.Invata pana atuncia sa nu mai faci c-bug .Pana atunci tine-ti ciocu si nu mai comenta ca doar cu c-bug este smecher .Si daca erai atat de smecher iti lasa-i data.. usor 12 ani, sa nu iti pocneasca vreo vena. E bine frt, dar faci prea mult c-bug, incearca sa-l diminuezi si sa faci faze mai lungi. am jucat mult pe servere de sunt cand am luat o pauza si m-am lasat de bugged si na, incerc sa nu mai fac :| Edited May 13, 2016 by A L E C S
Recommended Posts