Jump to content

[SA:MP] CaDiLLaC War montage #1. Grove Street - The Russian Mafia

Recommended Posts

Posted

Prea mult c-bug, nu-mi place.

Îl avem aici doamnelor și domnilor pe marele comentator. Decât să comentezi la alții, de ce nu te uiți în video-urile tale cu war-uri, că văd că nici tu nu ești mare zeu..

on: probabil primul video pe care-l văd în 2016, fără așa zisele ''moduri anti-lag cu ceață, sau gta3 mario''.

gg joci bine, continuă cu c-bugu' ăla, că-ți bagi ceva-n el sa-mp

Posted

frumos bai jilava. vezi ca vin sho duminica pe la amiaza asa in grove ;) POWAH

Te astept sa dam un macel corect :*

Îl avem aici doamnelor și domnilor pe marele comentator. Decât să comentezi la alții, de ce nu te uiți în video-urile tale cu war-uri, că văd că nici tu nu ești mare zeu..

on: probabil primul video pe care-l văd în 2016, fără așa zisele ''moduri anti-lag cu ceață, sau gta3 mario''.

gg joci bine, continuă cu c-bugu' ăla, că-ți bagi ceva-n el sa-mp

:))

bine bă cadi, ne înmulţim noi şi le arătăm <3

Asa ii fra in 8 membri il macelarim

Posted

bine ma asta <3

<3 Pwpek mai dai nob cu NRG si stai pe Skate Park? :)))

lasa-te de c-bug.

Daca tu zici.

Pacat ca numai cu aia va merge :))))))) Caddilac nab.

Pe aia am dat atunci attack cand am intrat eu in mafie :(

Posted

Pe mine mai facut cu c-bug MARE. Si in + la deagle la toate duelurile cu vreun jucator  ai facut c-bug .Lasa-te de sa:mp daca faci c-bug ca paleta.Esti paleta cu c-bug.Invata pana  atuncia sa nu mai faci c-bug .Pana atunci tine-ti ciocu si nu mai comenta ca doar cu c-bug este smecher .Si daca erai atat de smecher iti lasa-i data..

Posted (edited)

Pe mine mai facut cu c-bug MARE. Si in + la deagle la toate duelurile cu vreun jucator  ai facut c-bug .Lasa-te de sa:mp daca faci c-bug ca paleta.Esti paleta cu c-bug.Invata pana  atuncia sa nu mai faci c-bug .Pana atunci tine-ti ciocu si nu mai comenta ca doar cu c-bug este smecher .Si daca erai atat de smecher iti lasa-i data..

usor 12 ani, sa nu iti pocneasca vreo vena.

E bine frt, dar faci prea mult c-bug, incearca sa-l diminuezi si sa faci faze mai lungi.

am jucat mult pe servere de sunt cand am luat o pauza si m-am lasat de bugged si na, incerc sa nu mai fac :|

Edited by A L E C S
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.