MrFl00p Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Salut Bugged. Am aplicat azi la 3 factiuni, la fiecare indeplinind cerintele, la fiecare am fost respins, fara macar sa mi se spuna motivul. Au fost acceptati jucatori cu mai putine ore si chiar cu lvl mai mic ca mine, unii cu ore chiar sub 30, ceea ce am inteles eu de la helperi ca minumul pentru a intra intr-o factiune este de 30. Poate ca parerea mea nu conteaza pentru voi, dar ca mine sunt si altii. Altii in aceeasi situatie, altii care s-au plictisit de a fi respins, si de ce?nimeni nu spune nimic in afara de "liderul si coliderul aleg ce membrii vor ei". Nu am nimic impotriva, dar cu mentalitatea asta nu stiu cati jucatori vor mai ramane alaturi de voi si cati jucatori vor zice "bai, de ce sa nu incerc alt server?ca vorba aia, nu am multe de pierdut, aici sunt civil in permanenta si etc". Chiar nu se poate face nimic in privinta asta?
7Sharky Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Uite cum sta treaba, tu te-ai apucat pe Blue, Blue este un server destul de vechi, sunt multi cu peste 2000 de ore jucate, tu nu ai nici 20 de ore, nu te supara, daca vrei factiune ai nevoie de ora jucate, incearca pe orange / green, e mai usor.
MrFl00p Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 Uite cum sta treaba, tu te-ai apucat pe Blue, Blue este un server destul de vechi, sunt multi cu peste 2000 de ore jucate, tu nu ai nici 20 de ore, nu te supara, daca vrei factiune ai nevoie de ora jucate, incearca pe orange / green, e mai usor. Despre orange este vorba, am jucat ft putin pe blue si mi-a fost recomandat sa incep pe orange.
7Sharky Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Despre orange este vorba, am jucat ft putin pe blue si mi-a fost recomandat sa incep pe orange. Atata timp cat ai o aplicatie decenta si peste 50 de ore jucate ai mai mult de 50 la suta sansa sa fii acceptat.
MrFl00p Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 De ce sa am peste 50 de ore jucate cand altii sunt acceptati cu 1/4 din orele mele si aplicatii foarte prost spre deaztruos facute. Imi pare rau, dar o sa renunt la acest server chiar daca imi place, am aplicat la toate factiunile posibile in afara de politie si toate te resping daca nu esti dintr-un clan pompos sau daca nu ai un trecut pe alte servere.
7Sharky Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 De ce sa am peste 50 de ore jucate cand altii sunt acceptati cu 1/4 din orele mele si aplicatii foarte prost spre deaztruos facute. Imi pare rau, dar o sa renunt la acest server chiar daca imi place, am aplicat la toate factiunile posibile in afara de politie si toate te resping daca nu esti dintr-un clan pompos sau daca nu ai un trecut pe alte servere. Treaba ta.
Ace01 Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Faza ca pe aici pe Bugged far pile nu prea poti intra in factiuni.Eu cand aplic incerc sa vorbesc cu liderul de la acea factiune, dar fra sa-i zic ca am aplicat.Incearca sa vorbesti cu liderul/co-liderul de la acea factiune, fii dragut cu el, incearca sa te imprietenesti cu el.Nu-i zi:"Salut am aplicat la tine ma accepti" sau "Vrei sa fim prieteni?".Intreaba-l si tu cum e sa fi lider, daca a mai jucat si pe celalalte servere etc.Sper ca te-am ajutat.
Liviuxl Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Nu trebuie din prima factiune. Retine: " Incepi greu, dar spre final va fi usor " !
Madden.SS Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 De ce sa am peste 50 de ore jucate cand altii sunt acceptati cu 1/4 din orele mele si aplicatii foarte prost spre deaztruos facute. Imi pare rau, dar o sa renunt la acest server chiar daca imi place, am aplicat la toate factiunile posibile in afara de politie si toate te resping daca nu esti dintr-un clan pompos sau daca nu ai un trecut pe alte servere. Nu te lăsa. Şi eu am fost respins de 8 ori la rând, asta e poate data viitoare.
Pyrohh Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Pentru a avea mai multe sanse la o factiune, ai nevoie de minim 80+ ore jucate. Retine, liderii si co-liderii pun accentul pe activitatea ta pe server.
Krimzakastefan Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Ai dreptate in ceea ce spui, dar sunt liberi in a alege ce membri doresc.
AndreiStanciu Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Iti recomand sa nu te lasi, sa incerci pana cand norocul iti va venii. Intre timp munceste pe server si mareste orele jucate.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.