Jump to content

Aplicatie West Gangsters - Blackheart - Rank 5 si 100 days in San Fierro Paramedic Department [RESPINS]

Recommended Posts

Posted

Informaţii din viaţa reală

Nume: Andrei

Ce vârsta ai?: Am 15 ani

Ce hobby-uri ai?: Ciclismul, fotbalul, informatica

Ce gen de muzică asculţi?: Aproape orice gen de muzica

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt un baiat carismatic, cu simtul umorului, imi place sa respect si sa primesc ceea ce ofer. Am capacitatea de a recunoaste cand gresesc si nu suport minciuna. 

Informaţii SA-MP

Nickname: Blackheart

Level: 25

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am avut 2/3 warn, dar asta acum aproape un an

Profilul de pe panel (link)http://bluepanel.bugged.ro/profile/Blackheart

Poză cu invitaţia http://imgur.com/vEsPYrE

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Clanul 007

De ce l-ai părăsit?: Pentru ca am avut sansa la ceva mai bun

Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa imi fac cat mai multi prieteni, sa strang o avere si sa fac 1000 de ore jucate (momentan)

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Pentru ca la momentul actual este unul dintre cele mai bune clanuri, cu membrii capabili cu care ma inteleg

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Dupa cum am spus si mai sus, este unul dintre cele mai bune clanuri si in special pentru ca am cativa prieteni buni aici

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Energy

Posted

SXaBNj7.png cand inveti sa te comporti atunci sa aplici in clan.

Imi poti explica te rog ce inseamna "cand inveti sa te comporti"? Nu cred ca am mai vorbit vreodata cu tine. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.