Jump to content

Cerere panel (Faraintel igenti de genu"cauta pe google")

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, am cautat dar nu cred ca este pe net ucp-ul (panelul) foarte asemanator cu cel al buggedului. Asemanator rau de tot exista si il au cati-va in PM va dau detalii unde am vazut ucp-ul va rog mult de tot l. P.s. l-am mai intalnit pe comunitatea de samp a lui  il rog si pe el sa ma ajute...

PS. AM GRESIT TITLUL (Fara Inteligenti* de genu "cauta pe google").

Edited by Seck
Posted

Nu frate, nu pot sa fac reclama sa va dau exempu da stiu ca il au cativa... si e foarte asemanator cu cel de la bugged cu rapoarte pe el..

ei si l-au editat, crezi ca sunt toti ca tine? sa ceara totul gata pe tava? nu bro, incearca sa-ti faci singur, iar daca nu esti in stare atunci imi pare rau, dar n-ai nimic de facut decat sa inveti.

Posted

ei si l-au editat, crezi ca sunt toti ca tine? sa ceara totul gata pe tava? nu bro, incearca sa-ti faci singur, iar daca nu esti in stare atunci imi pare rau, dar n-ai nimic de facut decat sa inveti.

Este foarte greu mai ales canu ma pricep in php/html etc.. Infie nu exista topic in sectiunea #Programe la care sa nu fi comentat un "Atot-stiutor" sau unul care se crede de-asupra tuturor sau cum vad ca nu se pricepe cineva la ceva si cere ajutorul sa il faceti "catel" sau pe arogantii cu el. Daca sti ajutal ca nu ii dai din mancarea ta pt niste Fisiere/scripturi/raspunsuri la intrebari/ etc, asta ma enerveaza pe mine la topicuri acele persoane care sunt increzute... Infine, scz mesajul nu e pt tine da e vorba in general.

Posted

Nu frate, nu pot sa fac reclama sa va dau exempu da stiu ca il au cativa... si e foarte asemanator cu cel de la bugged cu rapoarte pe el..

Eu 2 comunitati stiu care avea panel de care zici tu, nu 100.

2. Aceia si le-au facut, nu e greu de facut....bine, dar aia l-au facut de la 0 tot panel-ul...

Nu o sa gasesti, degeaba acest topic. Mai am eu unul al meu facut dupa bugged de la 0, care nu-l dau.

Posted

Eu 2 comunitati stiu care avea panel de care zici tu, nu 100.

2. Aceia si le-au facut, nu e greu de facut....bine, dar aia l-au facut de la 0 tot panel-ul...

Nu o sa gasesti, degeaba acest topic. Mai am eu unul al meu facut dupa bugged de la 0, care nu-l dau.

Ai zis ca nu degeaba, dar pe bani cv genu il dai?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.