zScorpion Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Salut, eu sunt zScorpion de pe serverul orange.bugged.ro Las Venturas Police Departament Rank1. VREAU SA PROPUN URMATORI TERMENI: Sa se scoata acel [/quests] 'Omoara Politisti' Daca s-ar scoate aceasta chestie s-ar reduce multe chestii unele dintre ele: -Mai putine posturi deoarece foarte multi omoara cop, copul ii da wanted 3 sau 4 cu dovada si dupa copilasu care l-a omorat spune 'de ce esti ratat aveam quest'. Dinou propun sa se scoata omorarea politistilor din quests, ar fi mult mai bine. ----------------------------- A 2 PROPUNERE --------------------- Sa se scoata chestiile de genu 'Parcurge 36 km - 38 km cu un vehicul de tip Bus, uneori mi-sa intamplat si barca.' Eu propun ca la [/quests] sa fie doar cu joburi si imbatare/rob, etc. De exemplu /quests 20 kg farm / 15 pizza / imbatate / rob / incearca sa explodezi o benzinarie. Mai usoare dupa parerea mea. Astept ce spuneti si voi
.Teo Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nu aici se fac sugestiile legate de serverul de SA:MP. Pentru a face o sugestie pentru serverul de SA:MP, intra aici: http://bugged.ro/sugestii Si sugestiile legate de panel tot acolo se fac.
Recommended Posts