Bock Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nick: BockTip(avatar/semnătură/logo): BannerStock(obligatoriu): Click pentru imagine sau Click pentru imagine.Text: Bock Tube BuGGeDDetalii: Aş dorii şi eu un banner pentru canalul meu de YouTube. Nu doresc ca în imagini, dar la Stock am pus aşa o idee, vreau o imagine background despre SA-MP şi textul de mai sus pe ea.Detalii despre text: Textul să fie ca în imagini, adică mare, alb şi simplu. Quote
Bock Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 @Bock ]]]]] Pai poti să mi-l faci exact ca un banner? Adică să-l iau, să-l descarc şi să fie pus deja. Apropo primul este super, dar mai lucrează puţin la text si e perfect. Quote
JosepeSRT Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Pai poti să mi-l faci exact ca un banner? Adică să-l iau, să-l descarc şi să fie pus deja. Apropo primul este super, dar mai lucrează puţin la text si e perfect. Aceasta este rezolutia pentru un banner de youtube, daca nu ai banner-ul pe rezolutia asta nu il poti uploada, pentru PC se vede doar partea aia de care spui tu sa o decupez, pe televizor toata imaginea si pe telefon la fel ca pe PC aproape. Quote
Bock Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 Aceasta este rezolutia pentru un banner de youtube, daca nu ai banner-ul pe rezolutia asta nu il poti uploada, pentru PC se vede doar partea aia de care spui tu sa o decupez, pe televizor toata imaginea si pe telefon la fel ca pe PC aproape. Păi şi ce mai ai de făcut până la urmă la el? E perfect. Quote
Recommended Posts