Jump to content

[SAMPFUNCS] Cum sa instalezi sampfuncs fara sa mai dea crash.

Recommended Posts

Posted (edited)

Am vazut multe cazuri in care lumea spune ca ia crash in incercarea de a instala Sampfuncs sau sa:mp-ul le spune ca trebuie sa aiba o anumita versiune de GTA_SA.exe, deoarece am pierdut prea mult timp cautand cum sa instalez sampfuncs si cum sa fac sa nu mai iau crash am decis sa fac un topic pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Deci problema sta in urmatorul fel, avem nevoie de gta_sa.exe v1.0 us pe care o puteti lua de aici: Click totul este cu instalarea automata, instalarea aceasta de pe gamemoding inlocuie automat gta_sa.exe-ul vostru original cu cel specificat mai sus.

Bun, apoi sa trecem la sampfuncs: Click aceasta este cea mai noua versiune de sampfuncs si anume 5.3.

Daca a mai fost postat, imi pare rau, dar eu nu am vazut, asa ca m-am decis sa le postez pentru a-i ajuta pe cei care probabil nu stiu sau nu si-au dat seama ce sa faca.

Alte programe

Cleo: Click aici gasiti de obicei cea mai noua versiune, acesta fiind site-ul original al celor care au creat Cleo. Odata cu cleo se va instala si un mic fisier numit "asiloader", acesta ajuta la

Edited by Alinut.wG
  • Upvote 5
Posted

Copy-paste.

de ce ma rog spui ca este copy-paste, arata-mi tu alt tutorial facut pe aceeasi tema si cu aceleasi surse utilizate, daca eu m-am informat si mi-am piersut timpul cautand cum sa fac sa nu-mi mai dea sampfuncsul crash am decis sa ii ajut si pe ceilalti pentru a nu mai cauta zile in sir aceasta "extensie" daca o pot numi asa a gta-ului.
  • 2 weeks later...
Posted

de ce ma rog spui ca este copy-paste, arata-mi tu alt tutorial facut pe aceeasi tema si cu aceleasi surse utilizate, daca eu m-am informat si mi-am piersut timpul cautand cum sa fac sa nu-mi mai dea sampfuncsul crash am decis sa ii ajut si pe ceilalti pentru a nu mai cauta zile in sir aceasta "extensie" daca o pot numi asa a gta-ului.

Salut, am si eu o problema.

Cand deschid sa:mp-ul imi apare eroarea asta:

7709bb3ef0f0e2e2f98504166e6ebd80.png

Posted

descarca respectivul dll si pune l in folderul cu gta

Asta am facut si imi da aceasi eroare...

Posted

Salut, am si eu o problema.

Cand deschid sa:mp-ul imi apare eroarea asta:

7709bb3ef0f0e2e2f98504166e6ebd80.png

vezi aici, nu am incercat, insa omul pare ca are un feedback destul de bun si totusi  foloseste un program legalizat si facut de o companie mare, cum este cea de la microsoft, urmareste tutorialul cu atentie si convinge-te.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.