Sethus Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 (edited) Am vazut multe cazuri in care lumea spune ca ia crash in incercarea de a instala Sampfuncs sau sa:mp-ul le spune ca trebuie sa aiba o anumita versiune de GTA_SA.exe, deoarece am pierdut prea mult timp cautand cum sa instalez sampfuncs si cum sa fac sa nu mai iau crash am decis sa fac un topic pentru a-i ajuta pe ceilalti. Deci problema sta in urmatorul fel, avem nevoie de gta_sa.exe v1.0 us pe care o puteti lua de aici: Click totul este cu instalarea automata, instalarea aceasta de pe gamemoding inlocuie automat gta_sa.exe-ul vostru original cu cel specificat mai sus. Bun, apoi sa trecem la sampfuncs: Click aceasta este cea mai noua versiune de sampfuncs si anume 5.3. Daca a mai fost postat, imi pare rau, dar eu nu am vazut, asa ca m-am decis sa le postez pentru a-i ajuta pe cei care probabil nu stiu sau nu si-au dat seama ce sa faca. Alte programe Cleo: Click aici gasiti de obicei cea mai noua versiune, acesta fiind site-ul original al celor care au creat Cleo. Odata cu cleo se va instala si un mic fisier numit "asiloader", acesta ajuta la Edited May 13, 2016 by Alinut.wG 5
Ace01 Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Interesant, dar trebuie sa continui ca tutorialul e incomplet
Sethus Posted May 14, 2016 Author Posted May 14, 2016 Copy-paste. de ce ma rog spui ca este copy-paste, arata-mi tu alt tutorial facut pe aceeasi tema si cu aceleasi surse utilizate, daca eu m-am informat si mi-am piersut timpul cautand cum sa fac sa nu-mi mai dea sampfuncsul crash am decis sa ii ajut si pe ceilalti pentru a nu mai cauta zile in sir aceasta "extensie" daca o pot numi asa a gta-ului.
iDON Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 de ce ma rog spui ca este copy-paste, arata-mi tu alt tutorial facut pe aceeasi tema si cu aceleasi surse utilizate, daca eu m-am informat si mi-am piersut timpul cautand cum sa fac sa nu-mi mai dea sampfuncsul crash am decis sa ii ajut si pe ceilalti pentru a nu mai cauta zile in sir aceasta "extensie" daca o pot numi asa a gta-ului. Salut, am si eu o problema. Cand deschid sa:mp-ul imi apare eroarea asta:
SiLESEN Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Salut, am si eu o problema. Cand deschid sa:mp-ul imi apare eroarea asta: descarca respectivul dll si pune l in folderul cu gta
iDON Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 descarca respectivul dll si pune l in folderul cu gta Asta am facut si imi da aceasi eroare...
Sethus Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Salut, am si eu o problema. Cand deschid sa:mp-ul imi apare eroarea asta: vezi aici, nu am incercat, insa omul pare ca are un feedback destul de bun si totusi foloseste un program legalizat si facut de o companie mare, cum este cea de la microsoft, urmareste tutorialul cu atentie si convinge-te.
Recommended Posts