PessADV Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 (edited) >Model de aplicatie: Informaţii din viaţa reală Nume: Marinescu Aurelian Mihaita. Ce vârsta ai?: Am frumoasa varsta de 16 ani. Ce hobby-uri ai?: Hobby-ul meu este doar dans-ul. Ce gen de muzică asculţi?: Ascult orice gen de muzica. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma consider un baiat cu cei sapte ani de acasa, cu capul pe umeri, iteligent si cu simtul umorului foarte bine dezvoltat in limita bunului simt. In timpul liber imi place sa ma joc SA:MP si Clash of Clans dar bineintels sa ies si cu prieteni la fotbal. Nu imi plac glumele de prost gust, mincinosii cat si prieteni falsi. Imi place sa-mi fac prieteni noi si sa descopar lucruri noi. Informaţii SA-MP Nickname: Pess. Level: 35. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am avut o singura data Ban, motiv: 3/3 cand eram nou pe server. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/pess Poză cu invitaţia : http://imgur.com/6spROhh Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Ultimul clan a fost Toylor cu tag TG. De ce l-ai părăsit?: l-am parasait deoarece nu aveam prieteni in acel clan si nu aveam cu cine sa tin o conversatie decenta, fara injuratuti sau altele cuvinte jignitoare. Ce planuri de viitor ai pe server?: Doresc ca in viitor sa am FH-ul decent cu multe factiunei si multe zile. Sa devin Co-leader sau chiar Leader. Dar nu stiu sigur doarece nu stiu ce imi revendica viitorul. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece am multii prieteni in acest clan, are membrii capabili cu care poti sa lucrezi in chipa si s a tin o conversatie decenta. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Doresc sa intru in acest clan , deoarece membrii au cei sapte ani de acasa, iar conducerea este bine organizata. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: L.S.D , xRebook, Aramis, Yasahiro, Energy, Bestd@1, LikeOK, DrinkVodka, Evans si multi altii. Edited May 13, 2016 by Pess_007
SEBZ Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 praf fh. ps: nu mai scrieți in aplicație că vă ințelegeți bine cu toată lumea când nici măcar nu te cunosc cei enumerați acolo..
.Dragos Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 (edited) Bafta la urmatoarea aplicatie... Edited May 14, 2016 by LiKeOK.wG
Recommended Posts