Alex Marius Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Informaţii din viaţa reală Nume:Alex. Ce vârsta ai?:16 ani. Ce hobby-uri ai?:Pescuit si fotbal. Ce gen de muzică asculţi?:Ascult manele si house music. Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Ma numesc Alex, am varsta de 16 ani si locuiesc in Pitesti. Sunt o fire calma, rabdatoare, de treaba care dupa mine este o calitate foarte buna la o persoana. Imi place ca in timpul liber sa merg pe afara cu prietenii, sa ma distrez, sa merg unde cu ei.. la un fast-food sau pur si simplu la o plimbare. Vreau sa imi fac prieteni noi, deoarece pana acum, nu am gasit un prieten adevarat care sa nu iti fie prieten doar pentru un anumit motiv, sau pentru o perioada scurta de timp.. Imi place sa imi petrec timpul liber si pe SAMP, cu prietenii virtuali pe care ii am si desigur, sa cunosc si aici prieteni noi. Pana acum nu pot spune ca am multi prieteni, cu functii importante pe server... Dar pentru mine nu asta conteaza... Sunt o fire matura, care nu sa da batutu niciodata indiferent de situatie. Am cei 7 ani de acasa, stiu foarte bine cum sa ma port in societate, sa am un comportament de profesionalism ca sa ii spun asa... Imi recunosc mereu greseala facuta, cat de mare ar fii ea, o recunosc pentru ca pentru mine minciunda nu este o optiune. Adevarul mereu iese la iveala.. Invat repede anumite lucruri, motiv pentru care regulamentul il stiu perfect. Sunt un om care stie clar ce vrea de la viata si nu se lasa calcat in picioare niciodata. Ma adaptez la toate situatiile si incerc sa le fac exact cum trebuie pentru a nu gresii si a fi sanctionat. Nu imi place sa las lucrurile neterminate sau sa le aman. Cam atat pot spune despre mine. Informaţii SA-MP Nickname:SNOOKE Level:37 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Jail, mute. Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/SnooKe Poză cu invitaţia :http://imgur.com/JKEXiQy Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: For The Win De ce l-ai părăsit?: Vreau ceva nou. Ce planuri de viitor ai pe server?:Co-lider Taxi Las Venturas. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:Deoarece este un clan respectat si sunt prieten cu majoritatea din clan. De ce vrei să faci parte din acest clan?:Cum am spus vreau sa incerc ceva nou si imi place in special comportamentul playerilor. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:Whisky.
Alexandru219 Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Un fh cu un singur rank 5 si descrierea copiata.
Energy.. Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 (edited) Aplicatie Copiata se vede la Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Edited May 13, 2016 by Energy.wG
Marwell Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 -> Eu cred ca te poti autocaracteriza, nu este foarte greu, aplicatie copiata.
FlorinMeauta Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 -> Eu cred ca te poti autocaracteriza, nu este foarte greu, aplicatie copiata.
Recommended Posts