Thm Lm Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Nickname: ThaMi. Level: 53 Ore jucate: 2179 Poza cu invitatia: Click here Profilul de pe panel (link): Click Here Sanctiuni: Warn caldire incassible. Cateva realizari pe server/ forum: intra LSPD si rank 5 fara Fw. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Counter Strike Global Offensive. De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in acest clan ca am multi prieteni aici, si vreau sa fiu cu ei. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am fost rank 5 clan [AIM] si clan [47] Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am fost clan The Legends Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt pe Black lista Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Tot, respect tot clan memberi Planuri de viitor pe server? Vreau sa Intra clan-ul The legends Informatii legate de viata reala: Prenume: Thami Laamari Varsta reala: 16Ani Descrie-te in minim 15 cuvinte: Mă numesc Thami laamari , m-am născut in Kenitra , am domiciliul situat in orașul Morocco.alături de prietena mea.Am foarte mult timp de când am terminat liceul.Anul acesta am împlinit vârsta de 16 ani. Ce gen de muzica asculti? Florin salam Ce hobbyuri ai? Jocurri multiplayer si basketball
skYwaLker Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Ai mult mai multe sanctiuni, respins, nu-mi place cand vad minciuni in aplicatii.
Recommended Posts