.Dark5Oul Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Ziua de la ora 13:00 pana la 22:00 imi pica sa-mp non stop intru pe server in 2 minute imi arata ca nu merge internetu imi arata 0 PING , netul merge perfect e fibra :) , cand ies din joc intru pe internet in 2 secunde merge orce,intru pe sa=mp in 2 minute 0 ping. ceva solutie ? Quote
RaresR Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Daca ai moduri instalate, este de la ele. Incearca sa dezinstalezi modurile si sa incerci iar. Daca problema persista, dezinstaleaza SA:MP-ul si instaleaza-l iar. Quote
Above Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Daca ai moduri instalate, este de la ele. Incearca sa dezinstalezi modurile si sa incerci iar. Daca problema persista, dezinstaleaza SA:MP-ul si instaleaza-l iar. Same. Quote
Eswien Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Problema nu e de la moduri ,e de la 0 Ping ,au ceva probleme cu hosturi-le ,asa am pățit si eu. Quote
Recommended Posts