Oaaw Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 As vrea sa inteleg si eu cum sta treaba cu rejecturile si cu acceptatul.Am facut un total de 29 de rejecturi si indeplinesc toate conditiole(lv, aplicatie buna, ore si trecut pe red decent) Altii sunt acceptati cu aplicatii copiate si cu.un comportament neadegvat. As vrea sa inteleg si eu cum este posibil acest lucru. Multumesc anticipat.
Glontz. Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Stiu ce simti, joc pe orange am level 10, peste 105 ore si nu reusesc sa intru nici măcar in paramedic sau mafie.
Liviuxl Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Stiu cum este. Serverul este insa la inceput, asteapta, ca pe parcurs se vor lasa multi, si de la 800 online vor ajunge la 500-600, si atunci vor fi sanse egale pentru fiecare factiune, de a intra in ea, nu trebuie de acum sa intri, momentan incearca sa obtii un nivel cat mai mare si cat mai multe ore / bani / prieteni etc.
MrFl00p Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Absolut toti liderii iau pe pile, toata lumea zice asta. Daca e un loc liber pe undeva, lideru deschide cererile, se fac 100 de cereri si accepta doar unul, si ca sa vezi, acea persoana e vecin/frate/var sau cine stie ce dracu mai e. Comunitate execrabila ca urmare a faptului ca toti liderii au pana in 18 ani probabil.
Jasper7 Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Daca ai un prieten intr-o factiune,spune-i sa vorbeasca cu liderul si poate iti ofera o sansa,dar trebuie sa ai rabdare sa intri intr-o factiune.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.