Jump to content

Reclamatie Alvarez - FW aiurea / Clear FW inainte de 5 zile / Uninvite aiurea / Limbaj


RYUDOBOSS

Recommended Posts

Nick-ul tau: DANKEBAWS
Nick-ul celui reclamat: Alvarez.
Detalii (+poze, video etc): Initial s-a rugat la mine sa intru in Yakuza si a zis ca imi da rank 6, dar nu e asta problema.

Am intrat, si imediat dupa m-a luat cu faze gen "mars de aici", "ghici cui ii ..... ? - lu maicata" -> Dovezi: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/jpl57swqd/

Dupa nici 1 ora, imi accorda un FW degeaba, eu eram pur si simplu pe /sleep cand vad dar la asta am uitat print.

Dupa, stateam la HQ si dintr-o data vad ca am mai primit un FW, chiar daca nu stiu pentru ce

:http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/yo5zjpoap/

Imediat dupa al-2lea FW imi da clear FW aiurea, dupa cateva minute (1/2, chiar daca eu stiu ca se da la 5 zile): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/9dcq82g3r/

Dupa ce mi-a sters FW, imi da iar un FW degeaba : http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/vxm38y8b1/

Iar acum dupa ce am venit din oras intru pe User Pannel si ce vad? - http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/ekge7u2dp/

 

Sincer, acest individ nu prea merita lider, isi bate joc de factiune, de membri si foloseste comenzile aiurea, nu da test cu membri..(intrebati-l pe Nur0f3n, DUZBAWS, nici cu mine nu a dat).

 

 

///Edit:

@@Alvarez., chiar nu mai stii ce sa mai inventezi, am fost cumva in Corleone cand tu m-ai chemat in Yakuza, nu.

2. Nu conteaza ca ai dat FW aiurea, tu tot ai dat clearfw mai devreme de 5 zile, si daca mi-ai dat FW aiurea inseamna ca nu ai habar sa ai grija de factiune, sanctionezi in batjocura.

3. Nu se vede nicaieri ca Tibi ti-a zis "dai uninvite lui DANKEBAWS" sau ca trebuie sa primesc uninvite fiindca cineva "abuzeaza" de spec in HQ-ul respectiv al mafiei din care fac parte, eventual un FW.

4. Nu se vede in prima poza cui ii era adresata aia? Eu : R6 si mie. Tu : lu maicata.

Normal, sigur vorbeai cu un player random de pe strada si ai facut un big fail pe /f fix dupa ce mi-ai dat invite in factiune.

 

INTREBARE :

Primul FW l-am primit la rank 6 pentru aia, ok.

Dar al-2lea si al-3lea FW pentru ce l-am primit? Sau cel putin al-2lea.

 

 

 

Cer clear fp.

Link to comment
Share on other sites

@Danke, asteptam aceasta reclamatie, Primul fw este de cand aveai rank 6, dovada pentru acest fw : http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/7ej728be/511826fa/

Nu cred ca acesta este un vocabular care trebuie sa-l aiba un Rank 6 intr-o factiune .

 

Atunci cand ai primit fw si dupa clear fw, fw-ul acela l-am dat din greseala si pentru asta ti-am dat clear. Dar avand in vedere ca aveai un fw inainte, cand dai clear fw se sterg toate asa ca dupa clearfw ai primit un fw care-l aveai pe merit.

Iar uninvite ai primit pentru ca Tibi mi-a spus sa-ti dau pentru aceasta dovada : http://i.imgur.com/fgkdKrm.png

 

Si despre testele care le dau inainte de a invita adu o dovada ca nu am dat cu ei si dupa mai discutam

 

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/jpl57swqd/  - Nu ai o dovada in care sa arati ca ti-am spus tie.

 

 

Si nu m-am rugat de tine sa intrii, tu m-ai sunat dupa ce am primit functia de Leader si imi ziceai " Hai ma ies din Corleone? imi dai rank 6 la tine ?"

 

Daca mai vrei dovezi / mai trebuie dovezi iti aduc cu mare drag ca am destule dovezi nu asta este problema. @@Tibi/@ astept o decizie.

 

Edit:@, normal ca un admin sta pe un aimer mereu cand intra intr-o factiune sa vada daca mai joaca cu el. Si cum sa spui ca face abuz cand sta spectator un admin pe tine ? Poate vrea sa vada cum te descurci si tu cu functia de rank6 intr-o mafie.

Oricui i se poate intampla sa greseasca atunci cand acorda un fw, primul fw sti pentru ce ai primit, al 2 lea fw l-ai primit fiindca am gresit eu iar al 3 lea fw este primul, un om ca tine nu merita sa stea cu 0/3 fw.

2.Cand am zis "lu maicata" nu ai de unde sa sti tu cu cine vorbeam, tu abea primisei invite in factiune si nu aveai rank 6.

3.Uite aici dovada ca Tibi mi-a spus sa te demit:http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/4f37qkz5v/. Iti aduc si multe alte dovezi din care as fi putut sa te demit dar Tibi le are si o sa decida el ce se intampla :)

Link to comment
Share on other sites

Stateam pe /spec pentru ca Alvarez. este un lider nou, si cu asta ne ocupam noi, mai urmarim activitatea liderilor noi /vechi, sa vedem cum se descurca.

Tu ai insultat un membru din staff, pe DraKe, iar Alvarez. fiind lider, face parte tot din staff-ul bugged. Nu trebuie sa fii admin ca sa faci parte din staff.

I-ai jignit un coleg din staff, restu nu mai conteaza. Multumeste-te cu faptul ca nu te-am sanctionat eu pentru insultele aduse lui DraKe, si ca l-am lasat pe Alvarez. sa o faca. Data viitoare nu o sa mai fiu atat de iertator. http://i.imgur.com/OeEVwMb.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.