Florin Stanica Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nickname: DeStinY[] aka TRUE[] Serverul pe care joci: Orange si Red uneori. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Mi-am dedicat timpul altor activitati baby. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Pai... Hmm... Cea mai importanta realizare au fost prietenii care mereu mi-au fost alaturi (unii). Si la capitolul functii, x5 co-lider si x2 lead mafii. baby. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Mi-a revenit cheful, vreau sa revin in forta baby. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am mai jucat baby. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: In primul rand sa fac naibii bani de o masina ca m-am saturat sa iau de la rent. Dupa sa fac level de mafii, sa fac multe zile si sa speram la o functie baby. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Pai... intr-o mafie, nu ma intereseaza numele... aaa... BABY. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 16 ani si locuiesc in Buzau baby. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Dap, sunt elev, clasa a8a, I hate this. Baby. Ce alte jocuri joci?: Ma joc in general real life, e fain rau, am lvl mare. Ai altceva de adaugat?: Da, imi astept toti prietenii vechi, imi e dor de voi dud, daca vedeti topicul asta, un comm cu nick-ul vostru, poate ne vedem pe orange. Nick-ul meu- clasicul DeStinY[]. Pai cam atat... BABY. <3 Quote
GTProGT Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nu revenii, hai ne mai jucam cu mingea de baschet pe messenger. ;3 Wb Quote
Florin Stanica Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Nu revenii, hai ne mai jucam cu mingea de baschet pe messenger. ;3 Wb imd imd =)))))))) Quote
Cris Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Hey baby, nick Cris pe Orange si pe red Chris[]. Wb! Quote
Florin Stanica Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 Buna dragule :* Buna fata mea <3 Salut. Hai noroc cumetre Welcome back, Snaks here <3. Mersi <3 <3 WELCOME BACK Ms ms pa sugi <3 Hey baby, nick Cris pe Orange si pe red Chris[]. Wb! atat <3 Welcome! Mersi Quote
Recommended Posts