GTProGT Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nickname: SwoffGT Serverul pe care joci: Orange De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Eh, se cam stie. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Lead Russian Mafia. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Prietenii. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Da, am jucat, am ales sa nu mai joc pe ele deoarece tot BuGGeD pare a fii mult mai bun. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Tot ce am facut pe red. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Mafie, nu-mi prea pasa care, mafie sa fie. Cati ani ai si unde locuiesti?: 14, Toplita, Harghita. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev, in clasa a 8-a. Ce alte jocuri joci?: CS GO / Hitman / Basketball pe messenger(high score -69). Ai altceva de adaugat?: Bafta tuturor. Quote
Recommended Posts