Jump to content

Aplicatie - West Gangster -ShaHmeN- rank 5 Taxi LS, 2000 + ore jucate.[ACCEPTAT]

Recommended Posts

Posted (edited)

Informaţii din viaţa reală

Nume: Madalin

Ce vârsta ai?:Am 18 ani.

Ce hobby-uri ai?:Imi place sa joc fotbal.

Ce gen de muzică asculţi?:De la House, Trap, Manele pana la Rap, Hip-hop.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Madalin, sunt din Ramnicul Valcea si sunt  o persoana foarte sociabila careia ii place sa isi faca prieteni noi.  Imi place foarte mult sa ma distrez si sa incerc tot felulul de lucruri noi.

Informaţii SA-MP

Nickname:ShaHmeN

Level: 45

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Cred ca am avut, dar de cand m-am reapucat nu am mai avut nicio sanctiune.

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/ShaHmeN

Poză cu invitaţia :http://imgur.com/iIUU4Vl

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: (S) Supreme.

De ce l-ai părăsit?:Deoarece majoritatea memrilor erau niste copiii care se injurau incontinu de orice.

Ce planuri de viitor ai pe server?:Pe viitor incerc sa imi contruiesc un fh cat mai frumos si cat mai tare. 

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece, acest clan are membrii foarte de treaba care majoritatea imi sunt prieteni si ma inteleg foarte bine cu ei.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Vreau sa fiu un membru al acestui clan si sa port cu mandrie tag-ul .wg, deoarece este cel mai tare si respectat clan de pe server.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Am foarte multi prieteni in acest clan : Translucid, Wallance, Raixen, Yasahiro, Dizzie, Ender, Sharingan, Daeso.

Edited by ShaHmeN.
Posted (edited)

MIo3Hvo.png , Meriti o sansa, chiar daca o sa zica multi ca nu ai un FH asa frumos, nu conteaza numai FH, conteaza si ce fel de om esti si eu il cunosc si stiu ca este un baiat super de treaba.

Edited by Translucid.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.