Jump to content

Recommended Posts

Posted

maxresdefault-860x280.jpg

S: Corpdezeu​

Frica este cel mai mare inamic căruia îi dăm voie să intre în viața noastră, lăsând-o să pună stăpânire pe mintea și corpul nostru, închizându-ne în pușcăria vieții confortabile și predictibile. Făcându-ne să ne fie frică de aproape orice. Ne este frică să nu fim refuzați, ne este frică să nu greșim, ne este frică că nu suntem îndeajunsi de buni, și câte și mai câte.

Frica te poate motiva!

Frica de un anumit lucru sau de o anumită situație mai poate fi și un semnal care îți spune că este timpul să faci ceva pentru viața ta, că nu mai poți fi în situația în care ești acum, că nu mai poți suferi. Motivându-te să devii acea persoană care întotdeauna ți-ai dorit să fii. Făcându-te să realizezi cine nu vei deveni și ce nu vei avea dacă tu acum nu schimbi ceva.

Cu toții trecem prin momente dificile

Câteodată este greu, câteodată avem impresia că nu vom putea reuși să ieșim la suprafață, doar că la un moment dat toate chinurile vor trece, oricât de dureroase ar fi ele.

Cu cât un lucru este mai greu de obținut, cu atât omul este forțat să caute modalități noi, să își schimbe strategia ori de câte ori este necesar, asta până când ajunge să obțină ceea ce vrea, indiferent că își dorește bani, o relație sau un corp frumos.

Ca apoi să observe că prin tot procesul prin care a trecut a devenit o persoană mai bună, mai calmă, mai puternică, și mai înțeleaptă.

Datorită lor învățăm să ne acceptăm, să aflăm ce anume putem face, ce nu putem face, ce ne place și ce nu ne place la noi înșine, și cum să facem ca pe viitor să fie mai bine, ca mâine să putem deveni o persoană mai bună decât am fost ieri.

Momentele dificile fac ca viața să fie mult mai palpitantă și mai interesantă. Pentru că dacă totul ar fi mereu roz, ne-am plictisi, ne-am plafona și am rămâne mereu la același nivel sau mai rău, am involua.

Imaginează-ți că ești bătrân!

Imaginează-ți că ai 85 de ani, iar tu ești într-un parc, stând singur pe o bancă, reflectând asupra vieții tale, a felului cum ți-ai trăit-o. Ești multumit de ceea ce vezi? E timpul să încetezi cu scuzele! Este timpul să nu te mai ascunzi în spatele lor, altfel, peste un an, peste cinci ani sau peste zece, vei fi în același loc în care ești și acum, făcând aceleași lucruri pe care le faci și acum, lovindu-te de aceleași persoane și probleme ca și acum.

Tu ai puterea să îți controlezi emoțiile și mintea! 

”Ce oportunitate am aici? Ce pot învăța din situația asta? Cum pot transforma acest dezavantaj în avantaj?”

În momentul în care preiei controlul minții tale, preiei și controlul emoțiilor. Frica, depresia, anxietatea, toate astea vor putea fi distruse fără ca vreuna dintre ele să te mai saboteze atunci când tu îți dorești să faci ceva.

• Upvote 1