Jump to content

Aplicatie-West Gangsters- Dmx rank 5 -tester Taxi LS 145 zile 1082 ore jucate ![RESPINS]

Recommended Posts

Posted

Informaţii din viaţa reală

Nume: Alin

Ce vârsta ai?:18 ani.

Ce hobby-uri ai?: Fotbalul, Ping-pong, si majoritatea sporturilor !

Ce gen de muzică asculţi?:Manele si usoara .

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Alin am 18 ani sunt o fire sociabila imi place sa ma distrez sa ajut prietenii si sa fac fel si fel de nebunii. Sunt un baiat glumet si bun prieten cu toata lumea .

Informaţii SA-MP

Nickname:Dmx.

Level: 38.

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am primit ban pentru inselotire dar mai demult , si pentru auto-clicker .

Profilul de pe panel (link)http://bluepanel.bugged.ro/profile/DmX

Poză cu invitaţia :  http://imgur.com/373vcDI

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Quantium[Q]

De ce l-ai părăsit?: Pentru ca am vrut sa fiu aproape de niste prietenii mai buni .

Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa i-au lider/ co lider intr-o factiune !

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Pentru ca Evans mi se pare printre  cei mai activi si organizati Admini de pe server si stie sa contruiasca un clan .

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Sa imi fac noi prietenii si sa discut !

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Evans, Mitzyx, si multi altii .

Posted

HHMlpMi.png

Lasand deoparte vechile tale sanctiuni, recent ai primit ban pentru autoclicker. Pe langa asta, ai un FH super aiurea, abia ce-ai reusit sa ti-l indrepti cu factiunea actuala.

Posted

HHMlpMi.png

Lasand deoparte vechile tale sanctiuni, recent ai primit ban pentru autoclicker. Pe langa asta, ai un FH super aiurea, abia ce-ai reusit sa ti-l indrepti cu factiunea actuala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.