PoRtUgHeZu Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Nickname: PoRtUgHeZu Serverul pe care joci: Orange. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Incetasem sa mai joc sa-mp. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Cea mai mare realizare a mea inainte sa ma retrag a fost parcursul bun avut in Paramedic, prietenii pe care ii aveam pe server si suma de bani din banca. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Am inceput sa am mult timp liber si doresc sa-l ocup cu ceva si am ales, samp-ul pe bugged. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Da, si am renuntat la ele deoarece bugged este mai superior lor. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Sper la o functie de lider/co-lider in paramedic sau taxi. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Doresc sa intru in paramedic deoarece in aceasta factiune am fost pe orice server am jucat. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 18 ani si locuiesc in orasul Ploiesti. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev in clasa a XI a. Ce alte jocuri joci?: Mai joc GTA V, LoL si CS:GO Ai altceva de adaugat?: Sper sa nu mai parasesc aceasta comunitate. #RESPECT Quote
Recommended Posts