Authe. Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Nickname: DeNyS / Authenticator Serverul pe care joci: Niciunu- De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: NU JOC Cum ai aflat de bugged.ro?: Reclamă. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Am intrat pe unu, Orange, și cum am intrat, kick; aveam VPN activat și serveru nu il acceptă; dar mi-a plăcut că se vede că sistemul de protecție e bun. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Dacă m-aș apuca, aș intra in TCC, dar depinde, idk ... Cati ani ai si unde locuiesti?: 17, locația : localhost Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Student, 11. Care este serialul tau preferat?: Am mai multe, vă recomand : Mr. Robot; Person of Interest; House of Cards; Fargo; Ce alte jocuri joci?: Da, joc. Spre exemplu : CS 1.6, CSGO, Left 4 Dead 2, Minecraft and coming soon ... GTA 5. Ai altceva de adaugat?: Vă aștept cu o părere aici : http://forum.bugged.ro/topic/203091-portofoliu-authenticator-a03/?p=2453263; poate azi, poate mâine vin cu o creație nouă in WebDesign, Index să zic așa. Quote
Recommended Posts