Adinna. Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Am un server lansat de curand , si nu am filterscriptul /anno , vreau un link de downloadare.(fara keyloggere->test poza virustotal) Si mai doresc si chestia aia cu Reports: / Cheaters: La hud pentru admini. Stima, o zi buna. -Adina BuGGeD.
zguNNy Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 (edited) Iti doresti cam multe. Ti-ai mai si facut cont de fata pe forum parca n-ar sti toti ca esti baiat. Cat de greu ar putea sa fie sa faci /anno? Macar ai incercat sa faci ceva? Edited May 16, 2016 by ZGUNY SINAN.PASZA
Adinna. Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Iti doresti cam multe. Ti-ai mai si facut cont de fata pe forum parca n-ar sti toti ca esti baiat. Cat de greu ar putea sa fie sa faci /anno? Macar ai incercat sa faci ceva? Mna , contul a fost a unei prietene :| Acum revin cu un edit. N-am incercat , ma poti ajuta ? :|
Daeso. Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Mna , contul a fost a unei prietene :| Acum revin cu un edit. N-am incercat , ma poti ajuta ? :| Incearca sa faci tu si daca gasesti probleme vii si ne spui. Nu o sa iti dea mereu toata lumea mura-n gura. Nu este greu sa faci comanda /anno si textdraw-urile alea. La /anno pui comanda, restrictii (if) si pui sa trimita mesajul la toti playerii. Iar la Reports / Cheaters faci un textdraw cu aceste nume (daca nu stii cum, poti cauta tutoriale sau era un topic pe forum in care a pus cineva textdraw-ul si il poti cauta) si pui ca daca un player da un report normal sa se puna +1 report, daca reporteaza un cheater sa se puna +1 cheaters, iar cand il rezolva/sterge etc sa se puna -1. 1
Recommended Posts