Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un server lansat de curand , si nu am filterscriptul /anno , vreau un link de downloadare.(fara keyloggere->test poza virustotal)

Si mai doresc si chestia aia cu Reports: / Cheaters: La hud pentru admini.

Stima, o zi buna.

-Adina BuGGeD.

Posted (edited)

Iti doresti cam multe. Ti-ai mai si facut cont de fata pe forum parca n-ar sti toti ca esti baiat. Cat de greu ar putea sa fie sa faci /anno? Macar ai incercat sa faci ceva?

Edited by ZGUNY SINAN.PASZA
Posted

Iti doresti cam multe. Ti-ai mai si facut cont de fata pe forum parca n-ar sti toti ca esti baiat. Cat de greu ar putea sa fie sa faci /anno? Macar ai incercat sa faci ceva?

Mna , contul a fost a unei prietene :| Acum revin cu un edit. N-am incercat , ma poti ajuta ? :|

Posted

Mna , contul a fost a unei prietene :| Acum revin cu un edit. N-am incercat , ma poti ajuta ? :|

Incearca sa faci tu si daca gasesti probleme vii si ne spui. Nu o sa iti dea mereu toata lumea mura-n gura. Nu este greu sa faci comanda /anno si textdraw-urile alea. La /anno pui comanda, restrictii (if) si pui sa trimita mesajul la toti playerii. Iar la Reports / Cheaters faci un textdraw cu aceste nume (daca nu stii cum, poti cauta tutoriale sau era un topic pe forum in care a pus cineva textdraw-ul si il poti cauta) si pui ca daca un player da un report normal sa se puna +1 report, daca reporteaza un cheater sa se puna +1 cheaters, iar cand il rezolva/sterge etc sa se puna -1.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.