JaSSeM BIGMEN Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Nickname: JaSSeM BIGMEN Serverul pe care joci: Pai, am cont pe RED, de acum 1 an si 4 luni, dar numai joc. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Cum am mentionat mai sus, nu joc SA:MP. Cum ai aflat de bugged.ro?: Pai este foarte raspandita comunitatea. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da, am jucat, mai precis pe comunitatea rivala, dar m-am retras din lumea SA:MP-ului pentru o perioada, dar o sa continui activitatea pe forum. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu doresc nicio factiune. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 15 ani si locuiesc in Brasov. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Elev, clasa a 8 a. Care este serialul tau preferat?: Mia Khalifa in action, glumitza :D, nu am urmarit prea multe seriale, dar mai urmaresc din cand in cand BlackList. Ce alte jocuri joci?: Momentan am PC-ul stricat, si nu pot sa joc nimic, dar cand mi-l repar, o sa ma reapuc de SA:MP, CS:GO, LoL, Minecraft, probabil. Ai altceva de adaugat?: Doresc sa mentionez, ca pe aceasta comunitate imi voi petrece timpul doar pe forum, mai exact in sectiunea DESIGN, deoarece sunt pasionat de PhotoShop, si probabil o sa ne auzim. Salut! Quote
JaSSeM BIGMEN Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Multumesc amandurora, bine v-am gasit. Quote
idiot cu acte in regula Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Oooo fratele JaSSeM dar ce se intampla aici mai nene mai. Quote
Recommended Posts