DeNNNys_ Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Nickname: DeNNNys_ Serverul pe care joci: Green/Blue/Red/Orange De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Am zis sa incerc si ceva RPG si am vazut acest server ! :) Cum ai aflat de bugged.ro?: www.google.ro /.com :P (sper ca nu e vre-o problema ca am pus acel link :D ) Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Poi .. Altele se inchideau repede .. altele primeai ban de la adminii aia nabi , etc In ce factiune doresti sa intri si de ce?: As vrea tare mult sa intru in taxi (sf ,ls ,lv) & Police Departament (lv,ls,sf) :) Cati ani ai si unde locuiesti?: 17 / Arad Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: 10-a Care este serialul tau preferat?: - Ce alte jocuri joci?: IMVU :D / Lol /sa-mp / CS1.6 /Cs:Source / Dota 2 / 7 Days to Die Ai altceva de adaugat?: Salutare all ! :) Quote
DeNNNys_ Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 Bine ai venit! Thx ! :) Welcome! Ty :P Bine ai venit Mersi :# Salut. Salloze Welcome ! Mersi :P Quote
DeNNNys_ Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 Welcome! Mersi Welcome ! Thx Welcome! Ty Welcome! Mersi Welcome! Thx Quote
Recommended Posts