Ha.S Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 A navigat cineva pe Deep Web? - Cat de sigur este? Quote
Settrex. Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Pai uita-te pe youtube sa vezi :)) Uite aici un video: Quote
HoLLy578 Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 da, eu am navigat, am topic in sectiunea premium, sunt acolo mai multe detalii. Quote
Savage Benqletz Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Daca nu ai chef sa dai peste poze ingrozitoare care sigur te vor deranja mai bine nu umbla. Eu am intrat tot asa de pe net am auzit si am vazut niste chestii aiurea rau. N-am mai intrat de atunci :)) Quote
L1xU Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Pe Deep Web nu gasesti cine stie ce, sunt chestii pe care le gasiti si pe internetul normal, cu exceptia Marcketurilor de Arme, Droguri etc. Mai sunt "Red Room", acestea cunt live-uri care vin in mare parte din Germania, daca detineti 10 BitCoin (1 BitCoin = 660 euro), puteti alege o victima sa fie omorata dupa bunul plac live, tu alegi cum sa fie torturata etc., Poti inchiria un hacker sa-ti faca diferite servicii, de exemplu sa sparga un FaceBook, un email sau un cont de Twiter. Exemplele continua, dar dupa cum spuneam ce gasesti acolo poti gasi si pe internetul normal, am sa las mai jos un site cu diferite modalitati de tortura. Daca esti slab de inima nu-ti recomand sa intri pe link-ul urmator!!! http://www.bestgore.com Quote
Freaky Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Eu cred că cei care fac lucruri din astea sunt slabi de creier şi nu cei care nu intră slabi de inimă. Spui cu atâta uşurinţă „puteţi alege o victimă care să fie omorâtă în timpul unui live” de parcă un om ar fi un lucru, după ce îl omoară pentru divertismentul unor oameni bolnavi, îl fac la loc, ca pe un lucru. Câteodată îmi pare rău că sunt om :(. Quote
L1xU Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Eu cred că cei care fac lucruri din astea sunt slabi de creier şi nu cei care nu intră slabi de inimă. Spui cu atâta uşurinţă „puteţi alege o victimă care să fie omorâtă în timpul unui live” de parcă un om ar fi un lucru, după ce îl omoară pentru divertismentul unor oameni bolnavi, îl fac la loc, ca pe un lucru. Câteodată îmi pare rău că sunt om :(. Nu eu am facut asta, eu doar am spus ce am intalnit acolo, am vazut topicul, stiu cu ce sa mananca si am lasat un comentariu, nu imi bag nasul sa las pareri unde nu am habar, nici mie nu-mi place ce am vazut pe acolo, sau ce se intampla pe acolo, daca nu crezi ce am scris mai sus iti pot lasa cateva site-uri sa vezi cu ochii tai. Nu sustin acest internet, trebuie sa fii nebun sa frecventezi zilnic pe acolo si sa cauti astfel de chestii, aici ma refer la crime, pedofilie etc. Quote
cuceritorul Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Am auzit de la o cunoștință că a navigat pe deep web iar după 5-10 minute cineva l-a sunat și era doar o persoană ce respira greu... Nu recomand. Quote
L1xU Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Am auzit de la o cunoștință că a navigat pe deep web iar după 5-10 minute cineva l-a sunat și era doar o persoană ce respira greu... Nu recomand. Astea sunt povesti, nu se intampla asa ceva, daca gandesti putin logic, ce legatura are cu telefonul, de unde si pana unde sa-ti afle numarul de telefon? :))) Quote
cuceritorul Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Astea sunt povesti, nu se intampla asa ceva, daca gandesti putin logic, ce legatura are cu telefonul, de unde si pana unde sa-ti afle numarul de telefon? :))) În orice caz, amicul acela era foarte speriat, probabil l-ar fi sunat din greșeală cineva, eu nu îl știu foarte bine pe tip dar prietenii lui mai apropiați mi-au spus că nu tipul de om să creeze povești din aceștia. Still, nu recomand :). Quote
cuceritorul Posted June 17, 2016 Posted June 17, 2016 Pai uita-te pe youtube sa vezi :)) Uite aici un video: https://www.youtube.com/watch?v=yMpTCSwuHJM Am văzut un episod de la tipul ăsta și cred că mă voi mai uita. E interesant ce chestii edgy poți găsi pe deep web. Quote
Recommended Posts