Jump to content

Recommended Posts

Posted

I-auzi si la asta "pow3r" )))))) daca vin si eu aztecas dansati in hq

Nu mai fii tare in gura! 

Posted

I-auzi si la asta "pow3r" )))))) daca vin si eu aztecas dansati in hq.

stai parcat, cand am intrat pe un cont in grove si eram la war cu russian, te-am luat de 2 ori si ai inceput sa suferi pe /c, + ca ai nush cate banuri la activ, nu mai comentati aiurea, fara coduri/c-bug nu miscati multi dintre voi "macelarilor".

Posted (edited)

stai parcat, cand am intrat pe un cont in grove si eram la war cu russian, te-am luat de 2 ori si ai inceput sa suferi pe /c, + ca ai nush cate banuri la activ, nu mai comentati aiurea, fara coduri/c-bug nu miscati multi dintre voi "macelarilor".

Ma amuzi pustiule, hai stai rifa acolo cu 0 turfe si da-i power ))))))

P.s : Va dau Cristi, Over, CosmyN si SoryN paranormal slabilor

Edited by AIM.Takez0r.
Posted

Ma amuzi pustiule, hai stai rifa acolo cu 0 turfe si da-i power ))))))

P.s : Va dau Cristi, Over, CosmyN si SoryN paranormal slabilor

Da ma, am auzit de tine, 3 banuri in fh, la restu' ai dat /qg inainte de ban.. mai bine +5 +10 curat decat sa joc 2 zile iau ban si stau 7 zile pe tusa ca tine

Posted

Da ma, am auzit de tine, 3 banuri in fh, la restu' ai dat /qg inainte de ban.. mai bine +5 +10 curat decat sa joc 2 zile iau ban si stau 7 zile pe tusa ca tine

Ma amuzi foarte tare, cu mare regret iti pot spune ca 2 banned am pentru c-bug(Andreei + Bogdy1337), iar al treilea banned am luat flood la tw.

P.s: Nu mai suferi pe burta goala lesinatule.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.