Castiel. Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) Informaţii din viaţa reală Nume: Andrei. Ce vârsta ai?: 17. Ce hobby-uri ai?: Iesitul pe afara, sa ma joc pe PC,, imi place sa ma joc cu animalele, sa calatoresc si sa ascult muzica. Ce gen de muzică asculţi?: Rap, Trap si Dubstep. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului, ordonat, ma descurc in diferite situatii ''extreme'', stiu sa respect pe majoritatea persoanelor cu care interactionez, chiar daca ele nu prea stiu ce este respectul, nu ma cobor la mintea lor. Imi place sa socializez, sa ma implic in diferite activitati si sa calatoresc in diferite locuri. Pe langa acest fapt, imi place sa urmaresc diferite seriale. Informaţii SA-MP Nickname: Castiel. Level: 40. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Pe acest cont am avut un singur ban, cand aveam nivelul 13-14 acum 2-3 ani cred, pentru 3/3 warns. Nu prea stiam cu ce se mananca RP-ul si nici regulamentul serverului nu prea il stiam. Iar jail si nu mute nu am avut. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Castiel. Poză cu invitaţia : http://imgur.com/DHqqowA Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Clanul Sir. (Saints Agency). De ce l-ai părăsit?: Din cauza liderului. Ce planuri de viitor ai pe server?: Vreau sa mai adun ore jucate, sa ajung rank 5 in Taxi si poate sa obtin functia de helper. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece cred ca playeri de aici sunt foarte ordonati sunt de treaba si sunt foarte bine organizati. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece este un clan bine organizat cu un lider foarte bun. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Kozlov, l-am cunoscut de curand si pe Mitzy fiind liderul meu impreuna cu Evans co-liderul din factiune si liderul din West Gangsters si pe MihaiCr7 care este un tip foarte de treaba. Edited May 18, 2016 by Saint Castiel.
Marwell Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Un rank 4 sau 5 nu vad in Faction-History + doar /quitgroup-uri.
KedoxADV Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Un rank 4 sau 5 nu vad in Faction-History + doar /quitgroup-uri.
farki Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Un rank 4 sau 5 nu vad in Faction-History + doar /quitgroup-uri.
.Dragos Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Un rank 4 sau 5 nu vad in Faction-History + doar /quitgroup-uri.
Recommended Posts