Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Darek.

Level: Am level 50.

Ore jucate: Am 1116 ore jucate.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/ucoMCQ1

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Darek.

Sanctiuni: Pana acum nu am avut sanctiuni mai mari decat jail sau warn.

Cateva realizari pe server/ forum: Am leval 50 peste 1000 de ore jucate. rank 5 actul in Los Santos Police Departament si peste 190 de zile in aceasta factiune minunata.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Inafa de SA:MP ma mai joc si Gta V Leagu of Legends, Counter-Strike Global Offensive si Rocket League.

De ce vrei sa intri in clan: Imi doresc sa intru in acest clan pentru ca est unul din cele mai respectate si admirate clanuri de pe aces server.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Desigur, am mai facut parte si din [A], _007. [AIM], [Q] si [The].

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai avut ocazia sa fac parte din acest clan pana acum, dar mi-as dori.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, da am verificat si nu sunt pe Blacklistu-ul acestui clan.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ilusion.

Planuri de viitor pe server? Planuripe mele de viitor pe aces server sunt urmatoarele: Sa-mi fac multi prieteni, sa ajung la fuctia de co-lider si de ce nu chiar si la functia de helper.

Prenume: Ganciu.

Varsta reala: Am 15 ani.

Nationalitate: Roman.

Descrie-te in minim 15 cuvinte:

Ce gen de muzica asculti? Am o gama variata de muzica pe care o ascult incepand de la jaz pana la rok.

Ce hobbyuri ai? Imi place sa ma plimb cu bicicleta si cu longbord-ul prin oras, dar si sa ma plimb cu prietenii mei sau sa ies la un suc cu ei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.