.BiGGie Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Salut. Vreau sa va arat si eu modurile pe care le folosesc eu. Modurile nu sunt ale mele, eu doar le-am luat de pe diferite site-uri/forum-uri. Nume mod: The Best Sound Pack. - Video. Ce face?: Va schimba sunetele din GTA San Andreas. Cum se instaleaza?: Este cu auto-install. Download: Click here for download this mod. Nume mod: Arme pe spate. - Screen. Ce face?: Va pune toate armele care le aveti pe spate. Cum se instaleaza?: Copiaza cele doua fisiere in folderul cu GTA. Download: Click here for download this mod. Nume mod: Arme rosii. - Screen. Ce face?: Se schimba aspectul armelor din joc. Nu la toate. Cum se instaleaza?: Cu programul Spark. Download: Click here for download this mod. Nume mod: AntiCrasher. - Nu am poze pentru el. Ce face?: Nu veti mai primi crash cum primiti pana acum. Cum se instaleaza?: Copiati tot ce se afla in arhiva in folderul principanl Gta si Cleo. Download: Click here for download this mod. Nume mod: Road mod inferface. - Screen. Ce face?: Schimba aspectul strazilor din toate orasele. Cum se instaleaza?: Se instaleaza cu Spark. Aveti tutorial in arhiva. Download: Click here for download this mod. Nume mod: SampGui. - Poze in arhiva. Ce face?: Schimba aspectul la Tab, /clan .. si multe altele. Cum se instaleaza?: Se copiaza tot din arhiva in folderul principal GTA. Download: Click here for download this mod. Nume mod: Tinta - Screen. Ce face?: Inlocuieste tinta din GTA. Cum se instaleaza?: Se copiaza hud.txd in fisierul ' Models '. Download: Click here for download this mod. Sper sa va placa modurile, o sa revin cu un update la topic maine. 3
Recommended Posts