Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Koldrecs - Rank 4 - Taxi Cab Company Los Santos.

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Koldrecs

Level: 19

Ore jucate: 381

Poza cu invitatia: 

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Koldrecs

Sanctiuni: Nu mai tin minte ultimele sanctiuni deoarece ultima mea sanctiune a fost acum mult timp.

Cateva realizari pe server/ forum: Pe server cea mai mare realizare a mea este Faction History-ul meu.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Counter Strike : Global Offensife si League Of Legends.

De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan frumos, cunoscut pe acest server si membrii acestui clan sunt foarte de treaba.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu am mai fost intr-un clan de foarte mult timp, de aceea vreau sa intru intr-un clan pe masura.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut niciodata parte din acest clan.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?:  Da, nu ma aflu pe Black List.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: KiNO si MrFB.

Planuri de viitor pe server?: Sa petrec foarte mult timp in clanuri si factiuni.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Eduard.

Varsta reala: 15 ani.

Nationalitate: Romania.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un tip cu capul pe umeri, glumet caruia ii place sa-si faca prieteni noi. In timpul liber stau pe calculator si ies cu prietenii.

Ce gen de muzica asculti?: Hip-Hop si deseori manele.

Ce hobbyuri ai?: Gaming-ul si fotbalul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.