EdiEuTu2001 Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Koldrecs Level: 19 Ore jucate: 381 Poza cu invitatia: Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Koldrecs Sanctiuni: Nu mai tin minte ultimele sanctiuni deoarece ultima mea sanctiune a fost acum mult timp. Cateva realizari pe server/ forum: Pe server cea mai mare realizare a mea este Faction History-ul meu. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Counter Strike : Global Offensife si League Of Legends. De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan frumos, cunoscut pe acest server si membrii acestui clan sunt foarte de treaba. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu am mai fost intr-un clan de foarte mult timp, de aceea vreau sa intru intr-un clan pe masura. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut niciodata parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu ma aflu pe Black List. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: KiNO si MrFB. Planuri de viitor pe server?: Sa petrec foarte mult timp in clanuri si factiuni. Informatii legate de viata reala: Prenume: Eduard. Varsta reala: 15 ani. Nationalitate: Romania. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un tip cu capul pe umeri, glumet caruia ii place sa-si faca prieteni noi. In timpul liber stau pe calculator si ies cu prietenii. Ce gen de muzica asculti?: Hip-Hop si deseori manele. Ce hobbyuri ai?: Gaming-ul si fotbalul.
Recommended Posts