Jump to content

Tutorial Print Screen.


AirSurfer
 Share

Recommended Posts

Salut, astazi vreau sa va prezint un scurt tutorial, poate uni dintre voi stiati cum se procedeaza, poate altii nu, oricum, poate fi folositor la reclamatii pe forum, in nici un caz nu va fi folosit acest buton pe server-ul de sa:mp deoarece este mult mai usor de folosit tasta F8 .

Pasul 1) Trebuie sa gasiti pe tastatura un buton numit Print Screen, apasati pe acesta in momentul in care vreti sa surprindeti un lucru de care aveti nevoie.

Pasul 2) Intrati in Paint unde dati CTRL+V in acelasi timp si va va aprea poza efectuata anterior.

Pasul 3) O salvati unde doriti dvs. si apoi o uploadati pe unul din acele site-uri pe care uploadti si pozele cu /stats etc.

Stiu ca nu este mare lucru, dar am observat ca multi nu stiu sa folosesca butonul Print Screen.

Edited by AirSurfer
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Wow,e foarte greu,deoarece eu am laptop,si stiam de f8 dar nu mergea ca eu d pe f8 dadeam mai usor sonorul,. Si am gasit tastatura PrintScreen,dupa ceva timp adica 2 luni de la intrarea pe bugged imi a zis un prieten tot d p bugged ca ca jos , in stanga tastaturi intre ctrl si alt e un buton numit "fn" = fn+f8=screen shot has been taken. Bun tutorialul,si cel care l-am facut eu e bun pt cei care au laptop . Atat. C1uzZ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.