Jump to content

Reclamatie kimura.


G.Darius

Recommended Posts

Nick-ul tau: G.Darius
Nick-ul celui reclamat: Kim_cross
Detalii (+ poze, video, etc.): Se poate verifica in rapoarte, am pus raportul de 2 ori, si am fost prezent la 2 sedinti, + invoire in caz ca nu ajungeam de la nunta, iar nu am primit rank up si salariu. Si cica, sunt beat pe free chat, pacat ca nu am dovada.

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

@@G.Darius, scuze ca ma bag dar cunosc regulamentul de la National Guard foarte bine si stiu cum se ia rank up si tot. Kimura nu este obligat sa-ti dea rank-up chiar daca ai 2 saptamani in factiune, au fost membrii care au luat dupa 3 saptamani sau chiar dupa o luna. Un lider are dreptul de a alege ce rank da si cui.

Link to comment
Share on other sites

Deci, dupa cum zice si Alvarez, rankul nu este ceva obligatoriu, si il dau doar daca consider ca meriti, ceea ce tu in mare parte nu ai dovedit.

 

Aroganta ta era insuportabila, si nu am cum sa am o dovada cu asta, se simte in dialog. Avand in vedere trecutul tau ghinionist, si faptul ca toata lumea te desconsidera, am zis sa nu merg dupa spusele lor, si sa iti dau o sansa, aparent o mare greseala din partea mea.

Inca de cand ai intrat ai gresit, iar avand in vedere ca erai in 3 zile de teste am spus sa inchid ochii si sa te las in continuare cu speranta ca o sa te indrepti.

 

Totusi, au avut loc episoade dupa episoade...colegi de factiune care se plangeau la mine ca opresti masini fara motiv, doar ca sa le confisti, si daca nu opreau le spargeai rotile, (am sters mesajele si imi pare rau) . Totusi este acest episod, pentru care de altfel am ezitat sa zic ceva, sperand ca o sa te indrepti(

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/55dugixb5/  http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/jgeivd3f7/  http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/7fyq3qb9p/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/dia4lrmvp/)

 

Per total ce vreau sa spun, eu nu am nimic personal cu tine, aparent tu aveai cu mine, din moment ce ai ratat atatea sanse..nu pot sa spun decat ca imi pare rau pentru tine si succes in continuare...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.