Jump to content

Comenzi importante pe server .


Heex Cosmynell
 Share

Recommended Posts

Salut,nickul meu este Bagadel si o sa iti prezint cele mai folosite comenzi pe server .

 

[/stats]-Iti arata id-ul tau,level-ul pe care il detii,banii pe care ii ai,respect points-urile (fara un numar de respect points-uri impus de fiecare level nu puteti achizitiona urmatorul level),rob points-urile pe care le ai(Rob points-urile te ajuta sa spargi banca castigand aproximativ $200.000, iti trebuie 10/10 rob points-uri pentru a da rob dar daca detii un cont premium iti trebuie doar 8/8 puncte,la skill 1 poti detine maxim 20/10 sau 20/8 rob points-uri,la skill 2 40/10 sau 40/8,skill-ul la rob il faci dand rob la un bussines.

[/heal]-Aceasta comanda poate fi folosita in casa sau daca faci parte dintr-o factiune poti da [/heal] si in HQ factiunii din care faci parte,aceasta comanda iti reincarca viata.

[/sleep]-Aceasta comanda o poti folosi pentru a lasa contul sa doarma,in caz contrat vei primi kick dupa 60 minute afk(away from keyboard) sau daca serverul este plin dupa 10 minute.Aceasta comanda poate fi folosita doar dupa 30 minute jucate pe server.

[/fare]-Aceasta comanda este folosita doar de membrii factiunii Taxy Cab Company dar si de soferii de autobuz.Aceasta comanda impune pretul pentru care playerul va plati pentru a urca in autobuz sau in cabina de taxi se taxeaza la un anumit timp.

[/buygun]-Aceasta comanda poate fi folosita intr-unul din cele doua GunShopuri existente.Tastand aceasta comanda iti apare un chenar din care iti alegi anumite arme pentru care platesti o anumita suma de bani.Pe langa [/buygun] mai exista si comanda [/getgun] /arma dorita/,aceasta comanda poate fi folosita doar in HQ factiuniilor din care faceti parte,nu toate factiunile au aceasta comanda deoarece unele sunt pasnice si nu au nici un motiv pentru a avea arme la ei .

[/ad]-Aceasta comanda este folosita pentru a da un anunt care il poate vedea tot serverul aceasta comanda poate fi folosita doar la CNN.Sunt doar doua CNN-uri existente pe server unul in LS si unul in LV.

[/where]-Aceasta comanda te ajuta sa gasesti anumite locatii de pe server.

[/lock]-Aceasta comanda poate fi folosita doar daca detii un vehicul personal si sa fie langa tine sau sa ai o masina inchiriata de la Car Rent.Aceasta comanda descuie / inchuie vehiculul.

[/towcar]-Aceasta comanda poate fi folosita doar daca ai un vehicul personal.Aceasta comanda respawneaza vehiculul in locul unde este parcat.

[/park]-Aceasta comanda parcheaza vehiculul personal.Pentru a putea parca un vehicul trebuie sa aveti motorul oprit.

[/engine]-Aceasta comanda porneste / opreste motorul vehiculului personal / nepersonal.Aceasta comanda poate fi folosita si de pe tasta 2.

 

Sper sa apreciati efortul depus de mine si voi mai continua cu tutoriale.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Bravo pt munca depusa , @ .

Dar cred ca e mai simplu sa dai [/help] In Game si sa vezi comenzile. 

Cred ca ai fost foarte plictisit.....

 

Thanks, si da , am fost plictisit . Sincer e mult mai usor in game sa dai [/help] decat sa intrii pe forum si sa cauti, dar totusi eu am facut acest tutorial .

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.