Avramut Lucian Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Nickname: $skaTe Serverul pe care joci: Nu joc alte sv. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Am auzit ca ii foarte populat, l-am incercat si mia placut :D. Cum ai aflat de bugged.ro?: De la niste prieteni. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Nu am jucat alt sv. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Vreau sa intru in factiune de police departament. Ca imi place sa arestez :)) Cati ani ai si unde locuiesti?: am 13 ani si locuiesc in Alba Iulea Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev si sunt in clasa a 6-a Care este serialul tau preferat?: Nu am serial preferat. Ce alte jocuri joci?: Cs go, cs 1.6 si minecraft. Ai altceva de adaugat?: Nu. :) Quote
Cheptrosu.sR Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) man joci cu mine cs go? Edited May 31, 2016 by Cheptrosu. Quote
brolyK47 Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 =))))))))))))))))))))))))))))) "Serverul pe care joci: Nu joc alte sv" =)))))) m0rr ma Mi-ai facut ziua mai buna 1 Quote
Recommended Posts