.SindYcate Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) Moduri mafioti By "Sindicheit" Tin sa mentionez ca aceste moduri nu sunt create de mine, le-am gasit, mi-au placut si am zis sa vi le prezint si voua. Vizionare placuta! Arme:Click download! Sunete:Click download! Effecte:Click download! Tinta:HUD.TXD SAU PNG Font:Click download! Font Chat:1. Descarcati fontul si il instalati , intrati in sa-mp.cfg si puneti fontface="r e n k o" dar il scrieti legat fara spatiu intre litere. Samp Gui:Click download! GTA3 Texture LOW+ Vegetation OFF:Click download! Timecyc:Click download! Kill List:Click download! Da.. stiu ca am filmat in 15 fps-uri chiar nu stiu ce are... eu defapt joc in +60 fps dar cand filmez parca moare pc-ul.Oricum sper ca ti-au placut modurie, daca DA +1 pwpek. Edited June 1, 2016 by 18thSIndYcate 4
marius_negru Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 is frumusele ce dement e elite ala :))))))))) gj
.SindYcate Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 Frumoase . xD mersi xD Sunt frumoase modurile. merci :X Binessss faine bro, gj +1 pwpek merci fra pwpek is frumusele ce dement e elite ala :))))))))) gj :)) ce noob bv ms
ZLATE Official Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Nice , nu merge armele daca imi dai modul de m4 mov ai +1
Andutzu Andrei Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Unele din modurile tale au mai fost postate, dar sunt dupa parerea mea "destul de faine", de exemplu: 1. Sa-mp.cfg-ul a mai fost postat de Alin. 2. SampGui a fost si el postat de Alin. GG, pentru munca depusa.
.SindYcate Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Nice , nu merge armele daca imi dai modul de m4 mov ai +1 Am dat edit acum trebuie sa mearga Unele din modurile tale au mai fost postate, dar sunt dupa parerea mea "destul de faine", de exemplu: 1. Sa-mp.cfg-ul a mai fost postat de Alin. 2. SampGui a fost si el postat de Alin. GG, pentru munca depusa. Multumesc. Frumoase :D Merci :D Bv Mz. E cv. E no? frumos merci nice thx Gj ms Frumușele, bv. Multumesc frumos, Ms.
Recommended Posts