ATHRX Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Nickname: ATHRX.Serverul pe care joci: Orange.De ce ai ales să joci pe bugged.ro?: Am ales să joc pe bugged.ro deoarece este o comunitate foarte mare cu mulți jucători la activ, unde mă pot distra și unde îmi pot face noi prieteni.Cum ai aflat de bugged.ro?: Am aflat de bugged.ro de prin auzite atunci când jucam pe alte servere.Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da, am jucat pe multe alte servere, dar nu m-am putut acomoda.In ce facțiune dorești să intri și de ce?: Nu m-am gândit la asta încă.Câți ani ai și unde locuiesti?: Am 17 ani și locuiesc în Constanța.Ești elev/student? Daca da, în ce clasă ești?: Sunt elev în clasa a XI-a.Care este serialul tău preferat?: Breaking Bad și Blue Bloods.Ce alte jocuri joci?: Grand Theft Auto: Five.Ai altceva de adăugat?: Bine v-am găsit! Quote
Hutchinson Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Bine ai venit, sper să-ţi placă comunitatea. Quote
LyoN Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Spor la joc ! Edited June 1, 2016 by Azzov Quote
Recommended Posts