7Sharky Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 prea exagerat. Asta zice unu care nu poate face nici un blur. Quote
azeSan Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Asta zice unu care nu poate face nici un blur. stai calm.. cand editam eu filmulete de cs 1.6 , tu cumparai suc la plic. Si nu te mai da asa mare zeu ca stii sa editezi ca nu stii.. ba chiar , editezi foarte prost. Quote
7Sharky Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 stai calm.. cand editam eu filmulete de cs 1.6 , tu cumparai suc la plic. Si nu te mai da asa mare zeu ca stii sa editezi ca nu stii.. ba chiar , editezi foarte prost. Invata in primu rand sa pui virgula corect, salut. Quote
azeSan Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Invata in primu rand sa pui virgula corect, salut. :))) bai ratat , te crezi la bac ? scriu cum vreau eu da? bravo, macar in fata monitorului sa incerci sa scrii corect ca la bac nici 3 nu o sa iei. Quote
7Sharky Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 :))) bai ratat , te crezi la bac ? scriu cum vreau eu da? bravo, macar in fata monitorului sa incerci sa scrii corect ca la bac nici 3 nu o sa iei. Stii cand aici e vorba de montajul ala tu imi zici ce bac? E clar cu tine, poti sa scrii ce vrei ca nici nu ma uit, ai nevoie de atentie. Quote
azeSan Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Stii cand aici e vorba de montajul ala tu imi zici ce bac? E clar cu tine, poti sa scrii ce vrei ca nici nu ma uit, ai nevoie de atentie. daca tot zici ca e vorba de montaj , de ce ma corectezi? ce treaba are cu montajul? halal copil. Quote
7Sharky Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 daca tot zici ca e vorba de montaj , de ce ma corectezi? ce treaba are cu montajul? halal copil. Un lucru e clar, esti hater, bravo. Quote
azeSan Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Un lucru e clar, esti hater, bravo. pentru voi , orice fel de opinie ce nu este pe placul vostru , gata este hater. Quote
azeSan Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 (edited) Un lucru e clar, esti hater, bravo. cand ajungi , ma suni , ok? Edited June 14, 2016 by azeSan 1 Quote
7Sharky Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 cand ajungi , ma suni , ok? Conteaza rank-ul? Eu unu care joc din an an vrei sa fiu global? Cautati de treaba si nu mai cauta atentie. Quote
azeSan Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Conteaza rank-ul? Eu unu care joc din an an vrei sa fiu global? Cautati de treaba si nu mai cauta atentie. :))))) vezi ca te minti si te contrazici singur? ce de copii pe bugged in prezent.. sa mor . Quote
7Sharky Posted June 24, 2016 Author Posted June 24, 2016 :))))) vezi ca te minti si te contrazici singur? ce de copii pe bugged in prezent.. sa mor . Zice unul care n-are poze cu el, arata-te, printule. Quote
azeSan Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Zice unul care n-are poze cu el, arata-te, printule. sunt obligat sa pun poza cu mine pe o cumintatea de [.....] ? La ce fata de tigan ai , te-as calca cu masina pe strada.. Quote
kosnes scartait da roti Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 sunt obligat sa pun poza cu mine pe o cumintatea de [.....] ? La ce fata de tigan ai , te-as calca cu masina pe strada.. te-ai mutat pe topicul asta tiganule? Quote
azeSan Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 te-ai mutat pe topicul asta tiganule? pai ce sa fac la lol bai tigane? numai am treaba cu lolul.. Quote
kosnes scartait da roti Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 pai ce sa fac la lol bai tigane? numai am treaba cu lolul.. ba yo m-am reapucat sa fac elo, trec examenele si ma reapuc serios, revine regele dupa un an de inactivitate Quote
azeSan Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 ba yo m-am reapucat sa fac elo, trec examenele si ma reapuc serios, revine regele dupa un an de inactivitate ce examene ai tu acum cumetre? :)) lolul s-a dus demult.. numai e ce a fost acum 2-3 ani.. de asta m-am si lasat. Am ajuns la un rank ce mi-a convenit , si gata... Quote
kosnes scartait da roti Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 ce examene ai tu acum cumetre? :)) lolul s-a dus demult.. numai e ce a fost acum 2-3 ani.. de asta m-am si lasat. Am ajuns la un rank ce mi-a convenit , si gata... sunt clasa a 8a si dau evaluarea nationala, deabia astept sa scap de cacatul asta. eu cred jocul asta ca inca mai are o sansa jocul asta, ca toate ca acel dynamic queue scarbos afecteaza 90% jocul competitiv la momentul actual Quote
Recommended Posts