Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asta zice unu care nu poate face nici un blur.

stai calm.. cand editam eu filmulete de cs 1.6 , tu cumparai suc la plic.

Si nu te mai da asa mare zeu ca stii sa editezi ca nu stii.. ba chiar , editezi foarte prost.

Posted

stai calm.. cand editam eu filmulete de cs 1.6 , tu cumparai suc la plic.

Si nu te mai da asa mare zeu ca stii sa editezi ca nu stii.. ba chiar , editezi foarte prost.

Invata in primu rand sa pui virgula corect, salut.

Posted

Invata in primu rand sa pui virgula corect, salut.

:))) bai ratat , te crezi la bac ? scriu cum vreau eu da? bravo, macar in fata monitorului sa incerci sa scrii corect ca la bac nici 3 nu o sa  iei.

Posted

:))) bai ratat , te crezi la bac ? scriu cum vreau eu da? bravo, macar in fata monitorului sa incerci sa scrii corect ca la bac nici 3 nu o sa  iei.

Stii cand aici e vorba de montajul ala tu imi zici ce bac? E clar cu tine, poti sa scrii ce vrei ca nici nu ma uit, ai nevoie de atentie.

Posted

Stii cand aici e vorba de montajul ala tu imi zici ce bac? E clar cu tine, poti sa scrii ce vrei ca nici nu ma uit, ai nevoie de atentie.

daca tot zici ca e vorba de montaj , de ce ma corectezi? ce treaba are cu montajul? halal copil. 

Posted

daca tot zici ca e vorba de montaj , de ce ma corectezi? ce treaba are cu montajul? halal copil. 

Un lucru e clar, esti hater, bravo.

Posted

pentru voi , orice fel de opinie ce nu este pe placul vostru , gata este hater.

Posted (edited)

cand ajungi RnmoShx.jpg, ma suni , ok?

Edited by azeSan
  • Upvote 1
Posted

cand ajungi RnmoShx.jpg, ma suni , ok?

Conteaza rank-ul? Eu unu care joc din an an vrei sa fiu global? Cautati de treaba si nu mai cauta atentie.

Posted

Conteaza rank-ul? Eu unu care joc din an an vrei sa fiu global? Cautati de treaba si nu mai cauta atentie.

:))))) vezi ca te minti si te contrazici singur? ce de copii pe bugged in prezent.. sa mor .

• 2 weeks later...
Posted

:))))) vezi ca te minti si te contrazici singur? ce de copii pe bugged in prezent.. sa mor .

Zice unul care n-are poze cu el, arata-te, printule.

Posted

Zice unul care n-are poze cu el, arata-te, printule.

sunt obligat sa pun poza cu mine pe o cumintatea de [.....]  ? 

La ce fata de tigan ai , te-as calca cu masina pe strada..

Posted

ba yo m-am reapucat sa fac elo, trec examenele si ma reapuc serios, revine regele dupa un an de inactivitate

ce examene ai tu acum cumetre? 

:)) lolul s-a dus demult.. numai e ce a fost acum 2-3 ani.. de asta m-am si lasat. Am ajuns la un rank ce mi-a convenit , si gata... 

Posted

ce examene ai tu acum cumetre? 

:)) lolul s-a dus demult.. numai e ce a fost acum 2-3 ani.. de asta m-am si lasat. Am ajuns la un rank ce mi-a convenit , si gata... 

sunt clasa a 8a si dau evaluarea nationala, deabia astept sa scap de cacatul asta. eu cred jocul asta ca inca mai are o sansa jocul asta, ca toate ca acel dynamic queue scarbos afecteaza 90% jocul competitiv la momentul actual